Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsatt svårt skadeläge i Tierp Hockey

– Tyvärr är inte skadeläget bättre och vi får åka till Arboga med bara två femmor. En pressad Torleif Lundsten kunde efter träningen på torsdagskvällen beskt konstatera att skador och sjukdomar i truppen gör att Tierp får ställa upp med ett halvt lag i kvällens bortamöte med Arboga.

Annons

Skade- och sjukdomsläget var detsamma i onsdagens bortamöte med Bålsta. Ändå gjorde Tierp, trots förlusten, en stark kämpainsats i Bålsta.

– Men tyvärr är truppen nu väldigt tunn och Max Noremo som skadade ett nyckelbensfäste är borta i kanske sex veckor. Simon Östlund har en lårskada och blir borta ett bra tag, suckar Lundsten.

– Det är ju synd att vi inte kan få ställa upp med ordinarie lag i seriematcherna. Men vi ska ju ändå göra så gott vi kan borta i Arboga, säger Lundsten, som nu också tvingas plocka med fyra nya juniorer för att i alla fall få ihop två femmor, säger Lundsten.

Arboga som inledde hockeyettan lite svagt, har nu spelat upp sig och vunnit de i två senaste omgångarna mot Hedemora och nu senast en överraskande 5–3 seger mot seriefavoriterna Enköping.

• T

– Ja, det är bra. Den ende som är skadad just nu är backen Martin Klintberg, säger Gyllenhammar, som siktar på en fjärde raka inför hemmapubliken i Sparbank Arena.

Mer läsning

Annons