Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredagens matcher i hockeytvåan

Annons

HOCKEYTVÅAN. Sätra/Oppala gjorde en bra sista period i matchen mot Alfta vilket gav seger, 5–2.

Efter två jämna perioder där båda slutade 1–1 hade gästerna Sätra/Oppala mest ork kvar och 3–0 i slutperioden gav tre viktiga poäng i tabelltoppen. Att segern hamnade hos Oppala berodde mycket på ett bra lagarbete och att man var effektiva i det offensiva spelet.

Alexander Ageflod 2, Niklas Pousette, Daniel Elmesjö, Carl–Johan Eriksson.

28–25.

laginsatsen med plus till Andreas Johnsson (mv.), Johan Hedman, Daniel Elmesjö.

HOCKEYTVÅAN. Team Gävle släppte in ett sent mål i hemmamatchen mot serieledaren Skedvi/Säter och det blev förlust med 4–3.

Team Gävle började väldigt oorganiserat och kom tidigt i ett underläge, det hämtade man dock upp i mittenperioden på bara drygt en minut.

I slutperioden stod matchen och vägde och vid ställningen 3–3 fick TG ett ypperligt läge att avgöra via ett fem mot tre läge. Man tog inte chansen och istället gjorde gästerna 4–3 med 40 sekunder kvar av matchen.

Kristoffer Sjölén, Oskar Holmberg, Sebastian Rosenqvist.

Kristoffer Sjölén, Oskar Holmberg, Sebastian Rosenqvist, Rickard Jäderberg (mv.).

HOCKEYTVÅAN. På hemmaplan igår tog Hofors sin fjärde raka seger sedan Falu besegrats med 4–2 (1–0, 1–2, 2–0).

– Avgörande var vårt tempo och försvarsspel. Vi vann mittzon och släppte inte till några klara lägen, förklarar tränaren Conny Elfsberg.

Efter att hemmalaget kontrollerat matchen under de inledande 20 minuterna, kom Falu tillbaka i den andra genom två snabba mål. Gästerna fick dock inte jubla länge – 9.02 i andra perioden sprätte Adam Engholm in kvitteringspucken till 2–2. Målet tände Hofors som i tredje perioden visade varför man är ett topplag.

Jimmy Östling, Adam Engholm, Joakim Lagerbäck, Mattias Strand.

Ronnie Karlsson (mv).

HOCKEYTVÅAN. Huge visade härliga takter borta mot Malung – trots det förlorade man med 5–3.

Huge startade den andra perioden med underläge 1–0 från den första perioden vilket också ökades på till 3–0 i baken. Gästernas kraftansträngning och upphämtning till 3–2 i den andra perioden gjorde däremot att matchen levde i allra högsta grad.

Men ett tidigt 4–2-mål av Malung i den sista perioden gjorde att Huge inte förmodde att komma igen. Huge vann skotten men var alldeles för ineffektiva i det offensiva spelet.

Robin Kilberg, David Repenning, Martin Olsson.

34–45.

John Ahlström (mv.)

Mer läsning

Annons