Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Het diskussion kring "Honken"

Johan "Honken" Holmqvists övergång till Frölunda har väckt heta känslor hos många. Här är några av de kommentarer vi fått in.

Annons

Ja det är ju helt otroligt.
Bra jobbat Brynäs. Om, jag säger om våra två målvakter som egentligen är totalt färska när de gäller elitseriespel (alltså grundserien) inte pallar för trycket och är inte mentalt förberedda på vad som krävs. Då står vi där igen med samma målvaktsproblem som i fjol. Honken hade varit den perfekta mentorn till Markström. Tror Brynäs har gjort bort sig totalt nu.
Bekymrad

Ja grattis Honken! Du får komma till en klubb som satsar i alla fall!
Brynäs går baklänges.. Men tror jacob fixar de hyfsat :)
Så får vi inte glömma att hylla Honken när han kommer till Gävle!
nicke

Ja du Holmqvist.........
Svikare
Avgå Mikael Sundlöv
Tomas H

Heja Honken! Lycka till!
Jag tycker att du ska va glad för Honkens skull !
Väx upp och bli vuxen ! Glöm inte bort att det är han själv som fixat sin karriär inte Brynäs if . Kom ihåg att han började sin karriär i Tierps hockey ! Det är bara han själv och sin familj han har att tacka för att han är den han är idag !!!!!!!!!!!!
Vi ska hylla honom för att han FIXADE så Brynäs tog SM - GULD !!!
Om du tittar riktigt noga nästa gång Brynäs möter Frölunda så ska du nog se att han FINNS där för alla ! LYCKA TILL JOHAN !!!!!!!!!!!!
Carina, Tierp

Gör oss RIKTIGA supportrar en tjänst - Se till att hålla dig borta från Läkerol Arena när Frölunda kommer på besök. Hur f*n kan du skriva skit om Honken när han själv ville till Brynäs men inte fick?? Det är väl i så fall Sundlöv du ska rikta din ilska mot...
Väx upp !
Robban

Honken ville själv till Brynäs och han vill avsluta karriären i Brynäs. Han säger också att Gävle är "hemma". Då är man inte svikare. Lär dig det.
GMZ

Lycka till i Frölunda Johan. Synd att så många är småaktiga och inskränkta. Förhoppningsvis kommer du till Gävle och Brynäs när kontraktet med Frölunda gått ut. Om inte Gävleborna skämt ut sig och hånat dig förstås, då förstår jag om du hellre lägger spaden på hyllan.
Bisterfinnen

För en Brynäsare i Göteborg, som jag är, är detta hemskt. Av respekt för den så kallade "klubben i hans hjärta", borde han valt utlandet. Garanterar att han fått anbud för mycket pengar därifrån.
Jag hoppas verkligen att Honken aldrig försöker sätta på sig en Brynäströja igen.
Klubbkänsla?

Du verkar ju inte ha något Brynäshjärta över huvud taget!
Daniel

Brynäs har de senaste 10 åren inte gjort annat än gått bakåt medan alla andra lag gått framåt. Det är något fel långt bak i de egna leden. Personer som inte alls har ett hum om hockey har fått för mycket att säga till om.
Det här gör mig absolut inget, det påskyndar bara lagets framtid i de lägre divisionerna. Det kan behövas hos en klubb som varje säsong alltid är alldeles för upphaussade, och det oftast av sina egna supportrar.
Att profiler, som t ex Honken i det här fallet, inte väljer att återvända till Brynäs måste ju bero på att något är fel i föreningen. Klart han hellre väljer Frölunda, det är slutspel och spel om SM-guldet istället för kvalserien och spel i allsvenskan. Så betalar de såklart långt mycket bättre än en klubb som år efter år står med stora tunga skulder. Honken har fortfarande chans att utvecklas i en klubb som tror på och kan utveckla spelare.
Norr Micke

Hur kan ni skriva svikare?
Måste vara folk som inte kan ett skit om hockey!!
age

Haha, dom som buar åt Honken är ju inte hockeykunniga, jag själv har buat åt många spelar (svikare)
Men att Honken är en svikare? NEJ ! det är han som vi ska tacka för vårat senaste sm-guld, utan han hade det inte blivit guld kanske inte ens final. Sen att han nu går till en klubb som verkligen sattsar, som har ambitionen och viljan att vara med i rysslands eu-liga sen, som siktar på sm-guld och kan erbjuda en mycket bättre lön, är de konstigt ? hade inte alla gjort som han ?
jag vet inte, ja kan bara säga att ja direkt hade tagit en mkt bättre månadslön för ett mycket bättre jobb. ingen tvekan ! Nej jag tycker vi ska hylla "våran" Honken ! Och jag hoppas att jag inte står där helt själv och skanderar honkens namn när dom presenterar Frölundas spelare, nej som sagt jag hoppa hela Läkerolen hänger på och hyllar Honken, för de, de är vad han förtjänar ! Ja ska tillägga att jag är Brynäsare och har så varit i hela mitt liv. Och ja tackar Honken för det enda guld jag upplevt med Brynäs !
Tack Honken

Jag håller med till 100%! Honken ska hyllas när han kommer till Läkerol och ingenting annat. Och alla som klagar på att han är en svikare kanske borde tänka på att Brynäs inte ens erbjöd han att komma tillbaka. Och alla som tycker att han exempelvis borde ha spelat i Ryssland istället, visst hade han kunnat gjort det. Men det finns andra saker som spelar in i hans liv också, hans familj till exempel. Lycka till Honken, och han ska inte annat än hyllas i Läkerol i höst/vinter :D
Frida

Förstår inte hur ni kan sitta och klaga på Honken , helt rätt beslut av han !
Gå till en klubb där han kan utvecklas mer och kan vinna nåt . Brynäs IF hade sin stortid along time ago , nu är ni ett bottenlag kanske dags att inse det ?
Och satsa ungt , så ni kan få en ny stortid . Det bästa för er skulle vara att åka ur elitserien och börja om på nytt !
Och kanske ni borde vara mer trogna till erat lag , (Har inge med saken att göra ) men ni skämmer ju ut Gävle som stad och erat kära brynäs när ni sviker efter några matchers förluster
Mike A

Brynäs har problem men inte på målvaktsidan. Låt honken komma till en förening som har lite muskler, det förtjänar han. Utan honom hade det inte blivit något guld 1999, o kanske hade det varit lika bra. Det går inte att kritisera en (kalle anka) förening som just tagit ett sm guld. (ingen gjorde det heller). Men redan då var allt åt helvete, upp o nicka sockerdricka... Organisation vad är det? Lyser solen starkast i Karlstad? Resten av sverige skrattar gomseglet av sig. Nybyggd arena o ner i kvalserien... ja det är brynäs först med, alltid något.
falo

Tror inte att det är Honken som valt bort Brynäs ... det är nog tvärtom. Om BIF får ordning på ekonomin kan vi kanske värva honom om 2 år.
Lycka till i Frölunda
Angel_X

Jag trodde aldrig han skulle vara så girig och bara tänka på pengar. Så var det med det klubbjärtat för Brynäs...
Gustaf

Det känns naturligtvis tråkigt att Honken spelar i en annan elitserieklubb. Det kommer säkert också att kännas märkligt att se honom i frölundatröjan i höst. Men jag tror ändå att det var ett bra beslut av Brynäs att hellre lägga pengarna på en utespelare än att försöka matcha Frölundas bud och att göra som man tänkt, satsa på Markström och våra andra unga målvakter. I det läget kan jag förstå att Honken skriver på för Frölunda. Jag hoppas att alla ställer upp och hyllar honom när han kommer till Läkerol Arena och även att han väljer Brynäs igen i framtiden.
Jimmy

Ja, det här ställer ju ÄN större krav på Sundlöv att snart som fan släppa bomben med en förstecenter!
Annars äre bara å kliva av anser jag!
"Det börjar likna fan, sa Holger"... *C. Vreeswijk
Blanken

För mig handlar hockey fortfarande om hjärta för en klubb, tyvärr så är det inte så, det är endast pengarna som styr.. Girigheten är värre än värst, Ryssland stjäl stjärnor ur NHL, Frölunda rensar alla små klubbar på deras sista hopp...
Crap

Han gör väl som han vill, inte ska han väl lyssna på andra !
Johan ! Lycka till i Frölunda ! Hoppas att du får det bra där ! (Hälsar "gamla" grannarna på Karins gränd i Tierp !!!)
nr 15

Tänk efter noga innan du skriver något sådant! Brynäs hade aldrig fått upplevt sista SM guldet utan Johan!
Önska honom lycka till istället och välkommen tillbaka efter Frölunda om Brynäs Har bytt ut de som sitter i ledningen tills dess !
Carina

Kanske dags att göra Brynäs lite mer attraktiva för spelare så vi blir ett etablerat slutspelslag igen med bra ekonomi och gott rykte.
Kanske dags att rensa ur leden och börja om från start, Ut med gamla Brynäsandan och inse att det är 2000-talet. Man kan inte leva på gamla meriter längre, man måste inse verkligheten innan allsvenskan är ett faktum.
Blir så förbannad på alla...... pessimister!!!!
Honken är för övrigt en föredetting och vi klarar oss galant utan han!
grr

Mycket hjärta o lite hjärna här nu. Lycka till Honken o välkommen åter.
Ken

Det här e tvådelat, för det första så lär brynäs chansa med sina 2 nuvarande målvakter, å jag tror jacob kommer fixa det bra... För det finns inte pengar å ge honken en skambudskonrakt ens :) så brynäs har inget val än å säga att man satsar på sina 2 unga målvakter !Hade dom bara i närheten av bra ekonomi så hade han hamnat i brynäs inget snack! Så det e ingen svikning i det här fallet som många verkar tro!
stefan

Brynäs har inte värvat någon på de senaste åren som har förtjänat sin höga lön, så varför skulle de värva en spelare som verkligen förtjänar sin lön????
Nej det blir en usel säsong igen för Brynäs, det kommer att ta ett tag innan man lyckas att vända denna nedåtgående trend.
Kanske borde de se över hur allt sköts och hur mycket de spenderar i lön på ett gäng som inte kan leverera resultat.
pucken

Vad gnäller ni på egentligen? På att han inte valde Brynäs?! Läs artikeln igen, han blev ju inte ens erbjuden ett kontrakt. Om det är någon ni ska vara besviken på så är det i vanlig ordning Sundlöv.
S

Ha lite förtroende för våra nya unga elitseriemålvakter! Det skulle vara kul att se Honken i Brynäs men om han vill tillbaka till nhl så är det väl inget att satsa långsiktigt på.
Han kommer väl tillbaka om två annars! För mig kan man inte vara svikare om man inte får någon plats i klubben.
johan

Honken som rutinerad läromästare bredvid Markan hade kunnat föra Brynäs långt. Synd att Sundlöv inte hade is i magen och väntat med att kontraktera en andremålvakt. Inget ont om Lindbäck men han platsade ju inte ens i Almtuna föregående säsong som frisk.
Hoppas att Honken förstår att han är välkommen tillbaka när Markan blivit proffs. Vi hyllar honom tillsammans när han kommer till Läkerolen i höst. Fansen kan inte kalla honom en svikare när det var Brynäs val att inte kontraktera honom. när
Kajsa

Jag ANTAR att det är en ny text utlagd här på torsdagen, för annars blir man ju rätt mörkrädd över folks läskunnighet. Annars läs igen...
"Men helst av allt ville målvaktsstjärnan spela i Brynäs - som aldrig gav honom ett kontraktserbjudande. - Vi vill satsa på våra unga målvakter, säger sportchef Micke Sundlöv".
"Jag har haft en klockren konversation med Sundlöv. Jag har alltid velat spela i Brynäs, men den här gången kom vi fram till att jag inte riktigt passade in"
Nu vill jag inte höra ETT ENDA jävla ord till om att Honken är en svikare !! Ni som vidhåller det är inga riktiga supportrar och borde se er i spegeln innan ni sätter ordet Brynäs IF i er mun. Vad ska Honken göra när han inte får nått kontraktsförslag från Brynäs? Ska han erbjuda sig att spela GRATIS för att ni insnöade supportrar ska bli nöjda? Om ni vill vara arga så lägg det på Sundlöv om ni mår bättre av det. Tänk efter vad NI är för supportrar innan NI sätter på er en Brynäströja igen. Lycka till Honken !
Robban

Helt rätt! Satsa på pengarna på producerande forwards istället då Markan har visat att han är en på god väg blivande ung Honken!
Honken är å förblir en riktig brynäsare ändå !
Jimpa

Bra beslut av både Honken och Brynäs.
De som yrar om svikare osv visar bara sin brist på hockeykunskaper. Varför gå över ån efter vatten när vi redan har 2 riktigt bra målvakter där framförallt Markström kommer att slå igenom med dunder och brak i ES.
Den styrka han visade upp under Kvalserien (både mentalt och rent spelmässigt) visar att vi inte behöver oroa oss nämnvärt vad gäller posten som förstemålvakt.
Lindbäck är dessutom en fullgod backup redan nu, som det känns.
Vi spar dessutom mkt pengar, för ingen är väl så naiv att han/hon tror att Honken hade spelat för kaffepengar?
Trots sitt dokumenterade Brynäshjärta så vill han nog ändå ha en marknadsmässig lön, även om jag tror att Honken accepterat en lägre lön ifall Brynäs nu hade haft problem på målvaktssidan. Då hade läget varit ett helt annat och Frölunda eller andra ES-intressenter hade isf fått se sig om efter ett annat alternativ.
Sammantaget: en perfekt analys och ett klokt beslut av båda parter.
Huge

Lycka till Honken!
Inte f-n är han någon svikare, är helt enkelt inte läge just nu.
Välkommen tebax och Lycka till med din insats, resten av VF skiter jag i :-)
gb

Tror dock inte det handlar bara om att BIF har tre "talangfulla" målvakter utan att det finns en liten aspekt som heter ekonomi med i spelet.
J

Tror på sikt att detta var ett bra beslut av Brynäs. Både Sundlöv och Honken agerar vuxet och smart. Tror folk förresten att det bara är en person (Sundlöv) som tar beslut i föreningen? Det är klart att det är många inblandade i såna här viktiga beslut, men att han naturligtvis är ytterst ansvarig och den som uttalar sig. Brynäs är inga bakåtsträvare, dom är ju för h...vete det enda laget i elitserien som satsar på framtiden!
Tommy

Avgå sundlöv... När Sveriges bästa målvakt vill komma hem men inte får så lär det vara nått fel. 3 st av sveriges utvecklingsbara målvakter i klubben är ju super bra. Men det finns mer än bara att utveckla slutspel kanske? Kanske är bra att spela kvalserien och få in lite pengar (spel mot Leksand). Blev så besviken att jag struntar i hockeyn i vinter. Honken kan ju lära ut åt markström.
Besviken

Svikdebatten är bara pinsam, och Honken har ingen skuld i att han inte erbjuds kontrakt. Tror inte girigheten spelat in heller för då hade han kunnat gå till exempelvis Ryssland. Brynäs har tagit sitt beslut om om det var rätt eller fel vet vi inte förrän efter säsongen.
Det är det väldigt modigt att satsa på tre unga lovande målvakter. Jag hoppas verkligen det slår väl ut. Det som oroar mig är att de är oprövade i stora sammanhang. Ja, de är stora talanger och har spelat på elitnivå i juniorsammanhang samt i Allsvenskan, men det är ändå en stor skillnad att lira i Elitserien.
Markström var grym i Kvalserien och hade stor del i att Brynäs klarade sig kvar, men let's face it, i Kvalserien spelade de två sämsta elitserielagen och topplagen i Allsvenskan. HV71, Linköping, Frölunda, Färjestad, Timrå, Modo... det är skillnad på kvalitet jämfört mot Rögle, Malmö, Mora, Västerås och Leksand.
Lycka till säsongen 2008/2009 och stå upp för klubbmärket!
Hasse


Herregud, vad är det som händer? Vem kan avsätta Sundlöv? Skicka honom till Frölunda istället! Borde vara gjort för flera år sen! Han är ju inte riktigt klok! Eller ska man bli tvungen att se Brynäs möta Valbo hösten 2009?
AH

Vilken skitsnackande nonsenstext som tar parti för SVIKAR-HONKEN. Jag trodde att en tidning ska vara opartisk och inte ta parti för någon sida och rapportera kritiskt. Men tydligen har jag fel. (nu publiceras säkert inte den här kommentaren eftersom den innehåller kritik mot tidningen...)
Har aldrig varit läst någon större dynga, som överslätar det faktum att Honken går till en annan konkurrentklubb i samma serie. OM han nu har så stort Brynäs-hjärta som han hävdar, då hade han såklart gått till en annan klubb i NHL eller i Ryssland eller gud vet var men inte till en annan klubb i Elitserien. Jag hoppas han tar sitt förnuft till fånga och vägrar spela mot Brynäs. Det är det minsta han kan göra nu. Honken - för evigt en svikare!!!!
Gustaf

Men Gustav.... ta och skärp till dig lite grann. Vad är det som du inte förstår? Honken fick inget nytt kontraktsförslag i NHL - Hur ska han då kunna spela i NHL?
Då ville han spela i Brynäs istället - men fick inget kontraktsförslag därifrån heller. Ska DU bestämma att Honken då ska ta ett anbud från Ryssland eller nått Alpland - Han kanske inte fått nått kontraktsförslag därifrån heller?
Kanske är så för Honken att det finns/fanns TVÅ alternativ. #1 NHL, #2 Sverige.
Vad ska han då göra när han inte får kontraktsförslag från varken NHL eller Brynäs (som han ville spela för i Sverige)? Ska han ta ett sabbatsår och hoppas på att nått NHL-lag signar honom till NÄSTA säsong när han inte spelat en match, eller?
Jag blir så oerhört trött på vissa "supportrar". Honken VILLE till Brynäs men platsade inte - Är det Honken som ska hängas då??
Gör oss andra en tjänst - Byt lag ! Honken vill vi gärna ha tillbaka - Däremot trångsynta "supportrar" som er kan vi mer än gärna slippa i framtiden.
Robban

Hur tänker du? Här har vi en kille som vill spela i Brynäs!!! Men han blir inte erbjuden något kontrakt, HUR FAN KAN DU KALLA HONOM FÖR SVIKARE????
Janne

Klart Honken är en svikare och valde pengarna framför klubbhjärtat allt annat är bara nonsens! Hade han velat gått till Brynäs hade han spelat där oavsett vad Sundlöv "säger" i artikeln.
Målvakter går alltid att lånas ut och Lindbäck hade lätt kunnat spela någon säsong till i Allsvenskan. Han har varit utlånad de två senaste säsongerna, så varför inte en till? Det hade inte han mått dåligt av. Han är ingen målvakt som håller Elitserieklass idag.
Då hade Brynäs haft Honken och Markström som målvakter och Elitseriens bästa målvaktssuppsättning och hade med råge kompenserat bristen på bra namn på backsidan. Nej, Honken. För mig har du gjort bort dig för tid och evighet när du lät klubbhjärtat spolas rakt ned i plånboken.
Mattias K

Vad vet du egentligen om Johans ekonomi???? Han ville ju spela i Brynäs men fick inget erbjudande ! Jag tror inte Johan spelar bara för pengarna,han har nog så han klarar sig. Du är bara avundsjuk!!!!!!! Precis som alla andra som skriver bara skit om honom. Låt han bestämma över sitt liv,,,,
Lycka till Johan !!! Jag kommer att hålla på dig i fortsättningen!
Fd brynäsare

Han säger till Expressen: "- Ja, det är klart…ekonomin har betydelse, visst är det så. "
Så nog fasen valde han pengarna framför klubbhjärtat, som inte var så gulsvartrött när det väl kom till kritan.
Hade han verkligen haft ett klubbhjärta hade han sagt till Frölunda: "Tack för visat intresse men den enda klubb jag kan tänka mig för spela för i Sverige är Brynäs". En målvakt av Honkens kaliber får alltid erbjudanden och NHL-lag brukar bli desperata ju mer en säsong närmar sig och målvakterna på campen inte håller måttet. Då vänder dem sig till de målvakter som nyligen spelat i ligan och Honken hade garanterat fått chansen om han väntat lite och haft lite is i magen i stället för att rita på för en konkurrent till Brynäs. Honken är INTE VÄLKOMMEN till Läkerolen. Jag kommer att bua ut honom och skrika nidramsor som "Honken är sämre än Salo" när han visar sitt nylle i vår fina arena.
Mattias K

Är inte ekonomin viktig för dig då Mattias? Vad ska man göra om inte den arbetsgivare man vill jobba för vill anställa en? Ska man gå ner på sina bara knän och erbjuda sig att jobba gratis? Det innebär ju också att en annan person som är tänkt att göra jobbet måste jobba nån annanstans. Inte schysst! Jag skulle kunna köpa ditt resonemang om det var så att Brynäs erbjudit honom ett kontrakt som han sedan sa nej till och istället valde Frölunda - DÅ har du kunnat anklaga honom för att bara välja pengarna. Inte nu...
Varför ska du skämma ut dig själv, föreningen och dess supportrar genom att bua åt vår guldhjälte från 1999? Visa istället uppskattning till "en av de våra" som en dag i framtiden säkert spelar för Brynäs igen.
Förresten... chansen att du/ni ska höras är väl minimal. Frölunda behöver ju bara skicka upp en minibuss med GoaGubbar så överröstar de hemmaståplats. Lägg istället dina krafter på att heja på Brynäs - Där behövs de bättre än att bua på Honken. Inte hata - Bara älska!
Robban

Avgå sundlöv o co. Honken har betytt så jävla mkt för Brynäs och alla har hoppats på att Honken ska komma hem om det inte går nå vidare i NHL.
DET VET HELA JÄVLA LEDNINGEN I BRYNÄS! Hur kan dom vara så jävla ignoranta och tro att vi kommer klara oss ändå? Vi hade räddningen inom räckhåll och så bränner dom ännu en bro som kommer göra att vi hamnar längre bort från våra mål att vara ett elitserielag att räkna med.
Clark, snart ger jag upp

Lycka till med Frölunda, Honken!
Skellefteå AIK:are

Hej vill önska Honken Lycka till i Frölunda.
Och Samtidigt Ge dom som inte Önskar Honom Lycka till En Spark i Röven.
Ni ska ju Hoppa på Styrelsen och Sundlöv i Stället Som Satt Brynäs i den Här Jädra Situationen i stället.
Det är ju dom som gjort att det inte Finns Några pengar till Nyförvär.
Tack för mej
Brynäs Fans + Honken Fans
Östen

Jag kan bara önska Honken lycka till å han måste ju välja nån klubb!
Brynäs har en riktig bra målvakt redan som bara kommer bli bättre å bättre och dom bör satsa pengar på 2 riktigt vassa forwards istället!
Hade gärna sett Mika Hannula i Brynäs tröjan!!! Honken skall inte ha nå skit för att han inte passade in i ett nytt bygge!
Tänk på att Markan var grym och blir bättre!
Lycka till Brynäs å Honken
Jimbo

Varför ska alla bli sura på Honken?
Han gjorde det han var tvungen till han är INGEN SVIKARE.
Han säger själv att han har Brynäs i sitt hjärta. Tacka han för SM-GULDET 99 han var väldigt bra då. Han kommer tillbaks till Brynäs tror jag. Och en sak ska ni brynäsare ha klart för er att när det inte kömmer folk på hemmamatcherna ju mindre trupp blir det nästa säsong.
Lär er livets svåra gåta:
ÄLSKA, GLÖMMA OCH FÖRLÅTA
Malmöiten

Avgå Sundlöv!
När ska Brynäs styrelse vakna? Vad har Sundlöv lyckats med under sina år som Sportchef? INGET, karln kan inte ens knyta till sig en hemvändare med brynäshjärta som vill spela för klubben. Pinsamnt!!
Besviken Brynäsare

Jag förhastade mig och ber om ursäkt till Johan. Brynäs skapar känslor hos mig som inget annat men den här gången hade jag fel .
Att jag vill att Sundlöv ska avgå står jag fast vid ! Inte ge en topp 20-målvakt i världen ett kontraktsförslag är skamligt . Hoppas att Markan och company håller hela serien, plus ett slutspel . För det är väl dit ni vill Brynäs ?
Tomas H

Michael Sundlöv sa ju bara för några veckor sedan att han inte kunde tänka sig att Honken spelar i någon annan klubb än Brynäs om det inte blir NHL.
Nej jag tror att Sundlöv har blivit överkörd av övriga "Experter" i föreningen.
Men det blir säkert som förra säsongen att Micke sitter ensam högst uppe i hörnet, medan de som beslutade det här försvinner med svansen mellan benen...
Jörgen

Jag har hållit på Brynäs sen 70-talets början och ni kan inte ana hur besviken man kan vara på sin egen förening när allting sköts på ett sådant ofantligt dåligt sätt. Inte erbjuda Honken kontrakt, overkligt! Det hade varit precis det Markström behövt, en läromästare. Det hade räckt om Markström vaktat målet var tredje match ung som han är, säsongen är lång! Avgå SUNDLÖV och ni andra !
Sonta

Bra beslut av Sundlöv, hade vart tjänstefel att värvat Honken i nuläget. Man har ju trots allt 2 supertalanger om inte 3 st. Sen är det väll jobbigt att se Honken i Frölunda men sånt är livet bara bita ihop och all lycka till Honken. Sen så spar man massa pengar på en bra center eller forward.
Mikael Lind

De e inte honkens fel att han inte får sätta på sig brynäs tröjan i år!! Heja sundlöv!!
kan man boka kvalseriebijetter nu??
heja brynäs
öbba

Micke borde ha avgått tidigare. Nu tackar han nej till "HONKEN" då måste han ta sitt ansvar, AVGÅ MICKE!
reine

Som jörgen skriver här ovanför, Sundlöv sa ju tidigare i intervju att han inte kunde tänka sig att se Honken i ett annat elitserielag än Brynäs.. Naturligtvis ville han ta hit Honken, men naturligtvis blev han överkörd av de stora pojkarna som håller i pengarna!
Alla ni som anklagar Honken i detta fall kanske borde åka utan Brynäs och titta på Valbo istället, då ert hockeykunnande inte håller elitseriklass.
Hur fan tänker man liksom? Får man inte anbud från NHL, eller från klubben i sitt hjärta - vart ska man då inte gå om hetaste elitserieklubben för tillfället? Jag hoppas verkligen Johan lyckas, kommer hålla alla mina slantar på fiskrensarna bara för Johans skull så länge det inte påverkar Brynäs negativt!
Hoppas verkligen vi får se Honken i Läkerolen igen när Markan åker till NHL..
Herr Öhman

Jag tycker att sundlöv ska avgå. Markström är en av de bästa talangerna och det är linbäck också. Men de är inga världsmålvakter. Honken kan konkuerra bort lundqvist. Brynäs behöver en målvakt som honken. Själv tror jag brynäs kommer ha dålig plus-minus i år
dj

Jadu va ska man säga, ännu ett jätte bra beslut av sundlöv. Förstår inte hur den där karlen tänker, kan ni tänka er honken och markström i brynäs i vinter, det skulle ju vara oslagbart, då skulle vi ha dom två bästa målvakterna i serien och kanske slippa ännu ett nederlag. Markström är ju inte direkt jätte rutinerad inom senior hockey och ha en sån rutinerad målis som honken bredvid sig tror jag skulle hjälpt honom något fruktansvärt. Men det är bara att hoppas att vi får se honken i brynäs tröjan igen!
Carlzone

Lycka till Honken!

rutinerade målvakter dominerar! se bara på Belfour...
nä, helt rätt att satsa på markan och lindbäck i detta läget. ge dem chansen direkt att bli de stormålvakter de har talang för. slog väl ut för Djurgården, är säker på att det kan bli likadant i Brynäs!
tack Sundlöv för att du inte gör som typ Leksand har gjort i så många år - satsar gammalt och "säkert" som sen floppar gång på gång. fortsätt på den inslagna vägen, så kommer talanger att vilja komma till Brynäs, klubben där de får chansen.
lycka till i frölunda honken. förhoppningsvis får vi se dig i brynäströjan framöver!
Patrik

Det är bättre att satsa på en första center en en målvakt vi ka hylla honken när han kommer hem till Läkerolen som vi älskar Honken och du är alltid välkomen tillbaks
GLA BRYNÄSRE

Varför ska Markström ha en läromäsare ??, Pekka Alcen är en hur grym målvaktstränare som helst, och för att lyckas behöver man så mycket istid som möjligt, ska han då få stå 10 matcher i vinter JA JO TJENA det är ju bra utveckling. Ni dumma korkade personer som inte fattar att detta är rätt beslut och hackar på allt och alla i föreningen. Tycker jag ska sluta gå på brynäs matcher, och byt ut era brynäs tröjor mot något annat lag. Vad kan ni egentligen om hockey ?? Go Sundlöv, styrelsen och hela brynäs ni kommer klara slutspel det är jag 100 procent övertygad om !!! puss
mikael lind

Mer läsning

Annons