Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Honken” vill stanna i Frölunda

Annons

Ishockey. Det har länge pratats om att Johan ”Honken” Holmqvist ska ”hem” till Gävle och Brynäs nästa säsong. Så verkar det inte bli...

Han vill stanna i Göteborg och Frölunda och nu vill klubben också förlänga med sin målvakt. Parterna träffades i veckan och med utgångspunkt om ett kontrakt med en lägre lön än de senaste säsongerna vill Frölunda skriva nytt kontrakt.

– Så är det. Alla är införstådda med vad som gäller. Vi diskuterade inga summor utan stämde mera av. Men jag trivs jättebra och efter den tunga säsongen vi hade vill jag revanschera mig. Jag vill inte sluta så här, säger ”Honken” till sportsday.se.

Han komenterar också att han redan ansetts som klar för Brynäs.

– Redan före säsongen, då blev jag irriterad. Jag har inte ens snackat med Brynäs. Jag är sådan att spelar jag för en klubb, då är det den som gäller, inget annat.

”Honken” känner också att han har mycket kvar att ge. Förra veckan operares dessutom hans ena fot som har besvärat den här säsongen.

– Nu kommer jag vara helt fräsch, när jag åtgärdat foten också. Det är inte heller någon svår skada, det är en slemsäck som ska tas bort, men det störde mig i slutet av säsongen. När det är gjort så känns det jättebra, som att det finns hur mycket som helst att ta ut, säger en optimistisk Holmqvist vidare till sportsday.se.

Däremot är det osäkert hur Frölunda gör med sin andra målvakt, ex-brynäsaren Joakim Lundström, som också vill stanna men inte fått något besked från klubben än.

Mer läsning

Annons