Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen revansch för Tierp Hockey

Nej, Tierp Hockey orkade inte med någon revansch på Enköping. Hemmalaget vann med 3–0 efter att ha satt det tredje målet i öppen kasse i matchslutet.

Annons

– Vi borde ha satt minst ett par mål i första perioden då vi dominerade. Men vi fick inte dit pucken och sedan var Enköping det bättre laget, tillstod Tierpstränaren Torleif Lundsten efter slutsignalen.

I seriepremiären hemma i Vegahallen vann Enköping med klara 4–0. Nu var Tierp rejält taggade efter bortavinsten mot Valbo senast. Det märktes också i matchupptakten där Tierp öste på rejält.

Nu vann gästerna skotten med klara 14–8, men skärpan framför motståndarmålet var än en gång för dålig.

Den första perioden blev också mållös. I andra perioden kom hemmalaget mer och mer in i matchen. Nu kom också både 1–0 och 2–0 inom loppet av bara knappa minuten.

Trots att hemmalaget hade ett övertag i spel så försvarade sig Tierp mycket bra. Det behövdes sedan en tom kasse för att Enköping skulle kunna sätta sitt tredje mål som kom 58,41.

– Enköping är ett bra lag. Men hade vi fått utdelning på alla våra chanser i första perioden, så hade det blivit en annan matchbild och vi hade fått press på Enköping. Vi hade så bra chanser att vi faktiskt kunde ha avgjort matchen i första perioden, menade Torleif Lundsten.

Vegahallen ska den här veckan kunna bjuda på is efter alla problem. Men hemmamötet med Bålsta är flyttat till torsdag.

$1

ENKÖPING–TIERP HOCKEY 3–0 (0–0,2–0,1–0)

$1

1–0 Andreas Lindqvist (27,10), 2–0 Petter Eriksson (28,97), 3–0 Jonas Pontusson (58,41)

$1

Skott: 34-25

$1

Utvisningar. Enköping: 3x2 min.

$1

Tierp: 6x2 min 1x10 min.

$1

$1

Tierps tre stjärnor

$1

3: Marcus Skoglund f

$1

2: RichardZeidlitz mv

$1

1: Per Andersson b

Mer läsning

Annons