Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen revansch för Tierp Hockey

Nej, Tierp hockey kunde inte ta någon revansch på Dalalaget och seriekollegorna Hedemora. I en första träningsmatch uppe i dalom fick Tierp vända hem med 1-4 i baken.

Annons

På onsdagskvällen blev det stryk med 1-6 hemma i Vegahallen. Hemmagrabbarna gjorde en godkänd första period, där Tierp tog över under den andra halva av perioden.

Det stod också 1-1 vid första periodvilan. Men sedan verkade gästerna ha de bästa krafterna? Men fram- förallt var dalalaget effektivare och tog vara på målchanserna.

Det skall också sägas, att Hedmora hade en mycket säker burväktare i Mikael Gråbo. Hemmalaget vann skotten med klara 16-6 i första perioden, men lyckades inte lura Gråbo mer än en enda gång.

I andra och tredje perioden dominerade Hedemora, som vann andra perioden med 3-0 och 2-0 i slutperioden. Sammantaget vann dock hemmalaget skotten med 35-29.

- Trots siffrorna är jag inte minsta oroad. Nu speglar heller inte 1-6 matchbilden. Hedemora hade en mycket bra målvakt, sedan fick dom lite för många mål på grund av några individuella misstag av våra spelare, summerade hemmatränaren Torleif Lundsten, som också hälsade Hedemora att de nu fått sitt och i seriemötena blir det andra bullar.

TIERP HOCKEY - HEDEMORA 1-6 (1-1, 0-3, 0-2)

Måskyttar. Tierp: Johan Jansson. Hedemora: Patrik Pettersson, Stefan Eriksson, Viktor Lantz, Andreas Kimhag, Patrik Andersson, Fredrik Larsson

Skott: 35-29

Mer läsning

Annons