Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget spel för Hansen - Lindbäck vaktar kassen

Turerna har varit många och beskeden har varit positiva och negativa. Men nu är Mads Hansens vara eller icke vara i matchen mot Skellefteå bestämt. Det blir icke vara.
– Det är ingen idé att chansa, säger han.

Annons

I morgon spelar serieledande Brynäs borta mot Skellefteå och ett tag såg det ut som om man skulle kunna åka med full trupp då norrmannen Mads Hansen lämnat ett positivt besked på en träning efter sin handskada.

Sprickan i ett mellanben i handen har läkt fortare än någon kunnat förvänta sig och han var aktuell till morgondagens match. Men efter dagens träning så lämnade han ett negativt besked.

– Jag kommer inte att vara med. Det är ingen idé att chansa när jag inte behöver, säger han.

Assisterande tränaren Tommy Jonsson utvecklar.

– Vi kände att vi inte vill göra nånting värre när det är så pass tidigt på säsongen. Han är inte riktigt 100 procent än och han kommer med största sannolikhet inte vara med mot Skellefteå. Hade det varit en viktig match i slutet av säsongen så hade han nog spelat.

Det betyder att Brynäs ställer upp med samma uppställning som i förra matchen mot Linköping. Johan Alcén fortsätter alltså i tredjekedjan istället för Hansen och bildar kedja med Ove Molin och Björn Danielsson.

En förändring kommer dock att ske till matchen mot Skellefteå. Jacob Markström som nollade Linköping kommer att få vakta båsdörren medan Anders Lindbäck tar plats i målet. Det blir hans tredje match från start. Räkna med att det kommer bli många fler.

Mer läsning

Annons