Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ishockey/J18: Sömnigt Valbo förlorade i Grums

Annons

Det var ingen höjdarinsats av Valbos J18-lag när man förlorade mot Grums på bortaplan med 4–1.

Grums tog en tidig ledning och utökade sedan till 2–0 efter åtta minuter. Valbo kunde dock reducera i powerplay genom Niklas Lindberg och med underläge 1–2 fanns chansen inför mittenperioden. Där var dock Grums klart bäst och man gjorde också 3–1. Valbo saknade energi och i sista perioden kunde hemmalaget rättvist göra 4–1.

– Ja dom var bättre än oss i dag. Det här var vår sämsta i kvalserien. Ingen var sig lik och det finns absolut ingenting att lyfta fram. Jag kan väl tycka att det är lite fel att lägga en match så tidigt, Vi hade samling redan 06.15 och det syntes i dag att vi inte var på tårna efter knappt fem timmar i buss.

Valbo är normalt ett bättre lag än Grums och man ledde också serien inför den här omgången. Nu gick Mora förbi och just dessa två möts på onsdag och sedan väntar tre hemmamatcher för Valbo. Bara seriesegraren kvalar vidare.

– Ja vi har fortfarande allt i egna händer och det är bara att ta nya tag och glömma den här matchen. Vi åker till Kora på onsdag för att ta tillbaka serieledningen, avslutade Björn.

Michael Hallner

Mer läsning

Annons