Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp matcha Sura?

Annons

Hockeyettan. Med seger senast mot Falun i bagaget åker Tierp till den klassiska hockeyorten Surahammar och Surahallen, för att försöka ta nya poäng. Men det blir säkert en tuff uppgift för Nordupplänningarna. Sura har nämligen imponerat med två raka segrar i höstupptakten.

– Jo, men vi åker till Surahammar för att göra en bra mycket bättre insats jämfört med senast mot Falun. Visserligen vann vi mot Falun men vi kan mycket bättre, säger Tierps tränare Magnus Eriksson.

– Vi måste höja oss några snäpp och jobba mycket bättre. Framför allt måste tempot också höjas för att kunna matcha Sura som ju är ett bra hockeylag, påpekar Magnus.

– Hårt arbete av alla i laget är det som gäller. Vi kommer med fyra kedjor och tre backpar. I stort är det samma trupp som mot Falun och Rickard Zeidlitz fortsätter i målet, säger Magnus Eriksson inför den tredje serieomgången.

Sura har en starkare trupp än förra säsongen, så det vill väl till om Tierp ska hänga med i Surahallen i dag.

– Tierp och vi brukar ha tuffa möten. Nu tror jag att vi ska göra en bättre säsong och vi har flera mycket snabba unga lirare i truppen, säger Suras sportchef Jan Svanberg.

– Jag tror att det kan bli en match med trevlig och fartfylld hockey, siar Svanberg.

SÖREN ÅKERMAN

Mer läsning

Annons