Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp ta revansch?

Tierp Hockey har haft det besvärligt i bortamötena med Lindlöven. Frågan är nu om man kan vända den negativa trenden och vinna kvällens match på Lindhov i Lindesberg?

– Ja, vi har av fyra matcher bara vunnit en mot Lindlöven, säger Stellan Gerdin, tränare för Tierp, och understryker vikten av att vända trenden med seger i kväll.

Annons

– Vi tänker fortsätta att vinna över Tierp. Men det blir säkert som vanligt en mycket jämn match, säger Lindlövens hockeybas Henry Nordlund.

I senaste mötet, då hemma i Vegahallen, vann gästerna efter straffar. Men i senaste bortamötet vann Lindlöven med klara 7–3.

– Ja, vi har haft svårt i bortamötena med Lindlöven. Nu ska vi försöka att INTE ramla i deras spelstil. Dom spelar på gränsen och det bästa för oss är att inte onödigtvis hamna på botbänken, säger Gerdin.

– Det här är en mycket viktigt match för båda lagen och vi kommer med fyra femmor, säger Nordlund.

Tierp slog ju senast Surahammar med klara 5–1. Men det dröjde till andra perioden innan Tierp tog tag i taktpinnen.

– Ja, det var tveksamt i början. Men spelar vi som under andra halvan av matchen mot Sura, så ska vi ha en klar chans att vinna mot Lindlöven, säger Gerdin.

Tierp hade ju hela fem lirare skadade eller sjuka inför mötet med Sura senast. Kanske kan någon komma tillbaka till den här matchen?

– Ja, så vitt jag vet så ska Patrik Tenggren vara frisk igen. Men jag kommer att börja matchen med samma mannar som senast. Patrik startar på bänken och Richard Zeidlitz vaktar kassen, säger Stellan Gerdin.

På söndag tar Tierp emot Söderhamn/Ljusne i Vegahallen och sedan blir det en veckas speluppehåll innan de avslutande matcherna mot Ore och Enköping.

Mer läsning

Annons