Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kontraktslös back kvar i Gävle

Hallå där Jonathan Carlsson, 22, som just nu är kontraktslös men ändå tränar försäsongsträning med Brynäs.

Annons

Hur fungerar det?

– Jättebra! Det är ju mina kompisar jag tränar med och det är jättekul att få vara med och träna med Brynäs nu under försäsongen tills jag vet var jag ska spela till hösten.

Så det är inga hard feelings från din sida när du fick beskedet att Brynäs inte ville behålla dig?

– Nej, det tycker jag inte. Just nu tar alla hand om sina kroppar och gör ungefär samma saker, så jag är glad att det går att lösa på det här sättet eftersom jag bor i Gävle. Förra sommaren tränade jag lite annorlunda när jag körde med Anders Bergström.

Besviken över att du inte får stanna i Brynäs?

– Det kan jag inte säga. Jag kom ju tillbaka från Chicago i oktober och jag har pratat ganska mycket med Micke Sundlöv och Brynäs hade i princip åtta backar redan, så det känns inte konstigt alls.

Vad händer med dig nu då, jag läste att Rögle är ute efter dig?

– Nja, det var på nån blogg det stod. Men det finns inget konkret att ta ställning till från någon klubb just nu. Det är väl så att många klubbar tar kontakt med min agent och hör hur läget ser ut och då kan en sådan där sak komma fram. Men det är säkert många klubbar som frågar runt bland spelare som inte har kontrakt.

Vad vill du själv då, spela i Sverige eller utomlands?

– Det är ett oskrivet blad. Grejen är ju att du kan spela hockey nästan överallt i hela världen och jag är inte orolig. Det kommer att lösa sig med någon klubb, det är jag säker på.

Mer läsning

Annons