Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort från matchen

Annons

HOCKEY – OCH FOTBOLL. Brynäs möter Luleå på lördag, klockan 18.30, direkt i Canal+.

Men många planerar att se matchen på plats, de som ordnar traditionsenliga Hockeyfesten till exempel. Det är bara ett litet problem – mitt i Brynäsmatchen börjar det hyperviktiga VM-kvalmmötet i fotboll mellan Danmark och Sverige.

Brynäs försöker nu lösa denna olyckliga krock genom att erbjuda en extra service. I loger och barer kommer det att finnas möjlighet att följa fotbollen från klockan 20.00 då det är avspark.

Efter matchen kan man också sitta kvar och se andra halvlek på mediakuben om man så önskar.

VÄLFÖRTJÄNTA HYLLNINGAR. Brynäslaget från 1959/60 var det som spelade upp klubben i högsta serien – och sedan dess har föreningen hållit sig kvar där i 50 år.

Det firade Brynäs i går genom att sälja samtliga biljetter för 50 kronor – och då blev det naturligtvis fullt på läktarna.

Samtidigt fanns också delar av det klassiska laget på plats som speciella gäster och hyllades i första periodpaus. De satt på bästa logeplats med matchtröjor på.

Ryktet säger också att spelarna fick skjuts i limousin till arenan – och att de var väldigt belåtna med det.

I BACKSPEGELN. I periodpauserna fladdrade bilder från svunna tider förbi på mediakuben. Bland annat syntes Michael Sundlöv, då målvakt och nu sportchef, i en intervju iklädd guldhjälm efter SM-guldet 1993. Han var ganska lik sig, lite mer pratglad än vanligt möjligen.

Mer läsning

Annons