Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort från Scaniarinken

Annons

DIXON AVGJORDE. Brynäs kanadensare Steve Dixon avgjorde matchen med sina två mål i andra perioden – men tackade sina medspelare.

– Vid första målet gör Eero (Somervuori) ett bra spel till mig i mitten så att jag blev ensam med målvakten, på det andra målet gör Andreas Dackell en bra rush och så kommer jag bakom och lägger in den, säger Dixon.

Brynäscentern gjorde mål även borta mot Djurgården och är nu uppe i tre fullträffar, att jämföra med åtta på hela förra säsongen.

KUDROC FICK SIN REVANSCH. Brynäsvärvningen Kristian Kudroc, som gjorde sin tredje match av de fem planerade, sade i gårdagens tidning att han skulle bli ”extra happy” om han fick vara med och besegra sitt gamla lag som inte ville ha honom kvar efter förra säsongen.

– Ja, och jag ä-r extra happy, det ser du väl, sade Kudroc efteråt med ett stort leende.

Den här gången fick han mer istid också än i sina två tidigare matcher, drygt 17 minuter, och gjorde ett stabilt intryck utan att glänsa.

BERTILSSON PÅ BÄTTRINGSVÄGEN. Backen Simon Bertilsson saknades som bekant i går på grund av den hjärnskakning han ådrog sig i matchen mot HV71. I går berättade han för Sporten att han hade betydligt mindre ont i huvudet än tidigare vilket indikerar att han inte blir borta från spel så värst länge till.

Mer läsning

Annons