Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Micke Lind: "Vi ska sätta Brynäs på hockeykartan igen"

På måndag har Brynäs återsamling och sommarlovet är därmed slut. Fram till dess tar Sporten reda på vad några av spelarna gjort under uppehållet, vad de tycker om försäsongsträningen och hur laddade de är inför säsongen. I dag: Micke Lind.

Annons


– Den har varit bra, just nu ligger jag på stranden i Smögen...


– Det är den här resan som jag gör tillsammans med min dotter. Sen var jag till Halmstad på V75 för några helger sedan. Annars har jag varit hemma i Gävle och tagit det lugnt och tränat lite.


– Det har väl blivit runt 3-4 pass i veckan. Man kan ju inte lägga av helt.


– Lite kanske, det har blivit några rehabpass när de andra tränat som vanligt. Men annars är det likadant. Jag har fått ett träningsschema från klubben som jag kör efter.


– Jag hoppas det. Jag var ju till läkaren efter säsongen och han hittade inget fel. Sen kan det ju vara så att skadan slås upp igen eller att jag får någon ny, det vet man aldrig. Men det var skönt att göra undersökningen i alla fall. Då vet jag att jag startar säsongen skadefri.


– Ha ha, det vet jag inte. Det är nog dags för de yngre att kliva fram. Det är kul att det fungerade bra förra säsongen. Jag fick spela mycket powerplay och där gör man många poäng.


– Jag vet inte, det är svårt att säga nu. Men vi har ju många yngre spelare så det är säkert någon av dem som kommer att gå riktigt bra.


– Det känns som en nystart och det är nog därför klubben väljer att satsa på unga spelare. Det känns som att vi har en bra mix nu. Förra säsongen var dålig och nu vill vi bevisa motsatsen. Vi ska sätta Brynäs på hockeykartan igen.

Mer läsning

Annons