Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu tog det roliga slut för Gästrikland

Efter en helt okej första dag av TV–Pucken så tog det roliga slut för Gästrikland under gårdagen då det blev en förlust och en oavgjord. – Vi vägde för lätt helt enkelt, sa tränaren Niklas Gällstedt.

Annons

Det fanns ett hopp bland Gästrikekillarna innan matchen mot Dalarna, men det var i den matchen som det hoppas släcktes.

– Vi krånglade till det och drog på oss för mycket utvisningar, sa Niklas Gällstedt.

1–0 till Dalarna kom efter 4.47 i den första perioden av två. Det tog bara en minut och två sekunder innan det var dags för ett nätrassel igen. Och återigen var det Dalarna som gjorde det. Jesper Danielsson såg dock ganska snabbt till att det blev 1–2. Samme Danielsson satt utvisad när Dalarna gjorde 3–1 fyra minuter senare.

Det stod 4–2 i paus, men ett nytt hopp tändes när Jesper Danielsson gjorde 3–4 endast 45 sekunder in i den andra perioden. Men sen tog det stopp och Dalarna kunde gå från 4–3 till 7–3 på nio minuter. Då var matchen förstörd. 7–4 slutade matchen.

Den andra matchen som spelades mot Hälsingland va desto händelsefattigare och 0–0 i slutresultat talar sitt tydliga språk.

– Bensinen tog slut och vi var inte på tå. Det var slätstruket, sa Gällstedt.

Gästrikland ska dock försöka avsluta på bästa sätt när laget idag avslutar Tv–Puckresan för i år med att möta Västmanland.

Mer läsning

Annons