Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Revanschsuget Tierp möter Linden Hockey

Annons

INFÖR HOCKEYETTAN. Ska Tierp kunna ta revansch på Eskilstunalaget Linden? Ja, svaret får vi i dag i Vegahallen. I förra mötet, då vi såg Tierp som favoriter, blev det en negativ överraskning och Linden vann med 6–4.

– Jo, det var då det och jag tycker vi vann rättvist då. Men nu blir det mycket jobbigt för oss. Vi har en sex, sju viktiga spelare borta på grund av skador och sjukdomar, säger Lindens tränare Jocke Lundholm.

Ja, visst var Tierp favoriter i bortamötet med Linden, utan att lyckas plocka hem en trepoängare. Men Tierp har nu gjort flera bra matcher och slog nyligen Surahammar med 6–1 på bortais. Senast gjorde ju Tierp också en jämn match med topplaget Valbo.

Kan Tierp spela disciplinerat mot Linden, så ska det absolut kunna bli påökt i poängkollumnen.

Linden, som nu har jumboposition i tabellen, fick senast stryk med hela 11–2 av Borlänge. Tierp Hockey har också hela tio poäng mer på de 18 spelade omgångarna.

– Vi gjorde en dålig insats när vi förlorade borta mot Linden. Nu är det helt klart revansch som gäller, säger Tierpsbacken Freddie Andersson.

Ja, mycket talar väl också för att hemmalaget ska kunna ta revansch och lägga tre poäng till sina tidigare inspelade 21.

SÖREN ÅKERMAN

Mer läsning

Annons