Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket

Det var förstås dystra miner i Brynäs omklädningsrum efter förlusten mot Linköping. Här är lite av vad som sades.

Annons

– Domare Persson tar alldeles för stor plats i första perioden och tar två horribla utvisningar. Linköping utnyttjar båda och vi hamnade i ett oförtjänt underläge.
(Brynäs tränare Niklas Czarnecki var mycket irriterad på domarinsatsen där bland annat Simon Bertilsson elitseriedebuterade med att åka ut för en oförklarlig hög klubba).

– Jag förstår inte varför det har tagit sån tid med fyrdomarsystemet.
(Micke Lind suckade – men kan glädja sig åt att det är på gång i elitserien också).

– Annars startade vi riktigt bra och hada mer anfallsspel än vi hade planerat. Vi trodde att LHC skulle komma ut större än vad som blev fallet. Synd att vi inte kunde utnyttja det och med baklängesmålen blev det förstås svårare.
(Czarnecki analyserade vidare).

– I andra perioden tar vi kampen änny mycket bättre och reduceringen till 2–1 var ju också ett bevis på det. Vi skulle fortsätta i tredje också men då kunde LHC skickligt spela på resultatet och vi kom inte åt dom.
(Brynästränaren hade hoppet uppe efter en fin mittperiod).

– Sen är det förstås synd att det ska avgöras på ett riktigt skitmål. Annars var det här en helt jämn hockeymatch.
(Czarnecki kom tillbaka till Linköping där han varit verksam i sex år som en förlorare).

– Det var meningen att vi skulle utnyttja det faktum att vi kom med två matcher i benen med Brynäs vilat en längre tid. Det tyckte jag också att vi gjorde. Målen var snygga och båda kom i ett viktigt läge.
(Linköpings tränare Slavomir Lener var belåten).

– Det jag är allra mest belåten med är den sista perioden där vi höll ihop spelet riktigt bra. Kanske ingen publikfriande hockey men ändå väldigt stabilt och säkert. Det och de tre poängen var det bästa.(Lener berömde sitt lags defensiv som var klasser bättre än dagen före då det blev förlust mot Slavia Prag i Europaligan).

Mer läsning

Annons