Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandin redo igen

Ett uppehåll som gett skadade Brynässpelare chansen att läka sina sår.
Resultat: Emil Sandin är redo för match igen. Mikael Lind tränade lätt på måndagen – men är ett osäkert kort inför bortamatchen mot Linköping på torsdag.

Annons

Mads Hansen, Daniel Widing, Janos Vas och Simon Bertilsson har varit ute på landslagsuppdrag. För övriga i Brynästruppen har det varit en ganska lugn vecka efter segern mot HV 71 förra måndagen.

– Vi har väl inte kört jättehårt utan fokus har varit på att se till att vi ska vara fräscha efter uppehållet. Det är tätt med matcher och för att upprätthålla kvalitén tror jag att vilan behövdes, säger tränaren Niklas Czarnecki.

Vilan under uppehållet har varit individuellt anpassad. Hela laget hade ledigt under helgen, medan en del även stod över träningen tisdag-onsdag förra veckan.

Med start i går var det dock full fart som gällde igen.

– Vi känner att vi vill komma i fas igen. Vi kör tre normala träningar fram till torsdag då vi gör ett lättare pass på förmiddagen innan vi åker till Linköping, berättar Brynästränaren.

Emil Sandin fick en smäll mot ett knä i hemmamatchen mot Rögle och missade de två sista matcherna före uppehållet. Skadan var dock inte allvarligare än att Sandin nu tränar för fullt igen.

Även Mikael Lind är på väg tillbaka. Han tränade lätt på måndagen.

– Men det är osäkert om Micke kan vara tillbaka redan till torsdag, säger Czarnecki.

Av landslagsspelarna så var Mads Hansen på plats i Gävle i går men vilade från träningen. Widing och Vas återvänder i dag.

Mer läsning

Annons