Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storförlust för Tierp Hockey

Tierp Hockey gjorde ju en strålande sista period i veckans möte med Valbo och vann slutperioden med klara 4–0. På söndagskvällen stod ett bortamöte med Enköping på programmet. Men de fina takterna från Valbomatchen såg man inte mycket av. Hemmalaget vann med hela 7–0.

Annons

– Nej, tyvärr gjorde vi också en hel rad individuella misstag som naturligtvis Enköping tog vara på, suckade en besviken Magnus Eriksson chefstränare för Tierp Hockey.

Gästernas spelare svarade för en rad grodor och stod inte att känna igen från Valbomatchen.

– Nu bjöd vi bokstavligen på fem av de sju målen. Det var faktiskt så, att på några mål passade våra grabbar till Enköpings lirare. Det går heller inte att göra sådana misstag när vi möter ett så bra lag som Enköping, påpekade Eriksson.

Nu var Tierp också riktigt dåliga framför hemmaburen.

– Ja, vi hade ju en sex, sju bra chanser utan att kunna få in pucken. Därav var det också tre rena frilägen. Vi måste naturligtvis också sätta våra chanser om vi ska ha någon chans mot ett lag som Enköping, sa Magnus Eriksson.

De båda första perioderna slutade 3–0. Det var ganska bekvämt för Enköping, som också var stora favoriter inför det här mötet.

Sista perioden innehöll rader av utvisningar. Här delade domarteamet ut hela 41 minuter på botbänken. Därav drabbades gästerna av 31 minuter varav ett matchstraff.

– Vi har verkligen en tuff vecka framför oss. Först möter vi Arboga och sedan Ore. Båda matcherna på bortarink och då måste det bli bättre takter och framför allt måste bjudningarna minimeras, avslutade Magnus Eriksson.

SÖREN ÅKERMAN

ENKÖPING–TIERP HOCKEY 7–0 (3–0, 3–0, 1–0)

Skotten: 33-27

Utvisningar, Enköping: 22 min. Tierp: 39 min.

Tierps tre stjärnor:

3: Sebastian Höglund fw

2: Rickard Zeidlitz mv

1: Per Andersson b

Mer läsning

Annons