Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundlöv drömmer om Kronwall

Staffan Kronwall till Brynäs?
Ja, om Micke Sundlöv får drömma.
– Gärna för mig, han gjorde ett bra intryck när han var här, säger Sundlöv.

Annons

Det Brynäs sportchef tänker på är de tre matcher Staffan Kronwall gjorde för klubben under lock out-säsongen 2004/2005. Då var han utlånad från Djurgården, dit han också återvände trots att Sundlöv ville ha honom kvar.

Numera tillhör den 26-årige backen, lillebror till mer kände Niklas Kronwall, NHL-klubben Washington Capitals organisation. Där har det dock nästan uteslutande blivit spel i farmarlaget, vilket gör att Brynäs kanske kan ha en chans att locka honom till sig en andra gång.

– Det är ett jätteintressant namn och jag skulle inte ha något emot att han kom tillbaka. Det är en fin kille och en bra hockeyspelare. Sedan vet jag inte om det är så troligt, jag vet inte ens om han vill flytta hem, säger Micke Sundlöv, som emellertid inte utesluter att han inleder ett värvningsförsök.

– Men det är inget som är superaktuellt just nu.

En ex-brynäsare som redan gjort klart att han lämnar sin klubb är Luleås Tommi Miettinen. Hjälten från 2004 – det var ju han som räddade Brynäs från kvalserien det året – är dock inte på glid tillbaka till Gävle.

– Han har gjort klart med en klubb för tre år framåt med ett optionsår. Och det är inte Brynäs, klargör Sundlöv.

Mer läsning

Annons