Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Tack för allt"

Annons

Otroligt tråkigt trots att jag är Leksing så klart! så tillhör ju wickberg en av dom legendariska spelarna i brynäs!


Beklagar detta. Nu får brunäs bara tänka framåt. Inte tänka bakåt. Låt inte motståndarna slå er. Samla kraft och hedra med många mål!Tack Håkan, och BIF, för många härliga hockeyminnen, både från Nynäs och Gavlerinken. Tord - Håkan - Prosten slås nästan av Lasse Lundvall - Nisse Nilsson- Sura Pelle. Dagens spelare har mycket av lära av en lirare som Håkan.Tack Håkan att jag fick lära känna dej! var spelare i sandviken när Håkan tränade oss . Fick lära mej mycket o hadde en mycket rolig tid vila i frid HÅKAN du finns alltid med mej i mina tankarTack Håkan för alla oförglömmliga minnen från Nynäs o Gavlerinken och på andra platser i Sverige som jag varit på och stött BIF. Wickberg Tord o Lillprosten , vilka lirare underbart att fått varit med och sett er . Många oförglömmliga minnen.
R I P Håkan.Beklagar Brynäs! Minns när jag som 12-13 åring såg Brynäs då de var som bäst. Håkan Wickberg, visst minns ja honom, säker så få med puck och klubba och med ett otroligt spelsinne. Han kunde ensam göra bort ett par tre motståndare. Tack Håkan och om det finns ett hockeylag i himlen är du given center.

 

Vila i frid Håkan...vila i frid nu håkanTack för din tid och allt du gav oss Brynäsare, Rest in peace @-´--Min stora idolnär jag var liten har gått bort
Vila i fridHåkan o hans far har gjort mycket för Brynäs o svensk hockey TACK!Sorgligt! Du var den störste under Brynäs enastående storhetstid! Tack för all fantastisk underhållning du bjöd på!Ungdomen kom tillbaka... och försvann igen
Tack för alla fina stunder Håkan
RIPTack Håkan för alla fina stunder som vi bär med oss som fina minnen i våra hjärtan vi som älskar Brynäs i med och motvind..
Stort tack! Vila i frid!Tack för allt,du kommer alltid att finnas kvar i våra Brynäshjärtan,det är allt jag kan säga...R.I.PVila i frid Håkan. Jag är inte tillräckligt gammal för att ha sett dig spela, men vad jag har läst och hört har du gjort otroligt mycket för Brynäs. Tack vare dig och dina medspelare under storhetstiden på 60 och 70 talet så finns det många Brynäsare runt om i landet, jag är en av demEn duktig ishockeyspelare i en kedja med Thord Lundström och Lars-Göran Nilsson som kedjekompisar har lämnat oss för alltid. När jag hör Brynäs tänker jag jämnt på Håkan Wickberg och hans legendariske far Thure, som också avled hastigt.
Vila i frid Håkan!Det är med sorg i hjärtat jag får höra att Håkan avlidit, Håkan var en av största inom svensk ishockey ett geni på isen som var en njutning att se.
Vila i FridDet är med sorg i hjärtat jag idag får veta att Håkan gått ur tiden, du va/är en av svensk hockeys största legender, det är tack vare dej och din far som Brynäs har så många fans runt om i sverige, dessutom var du en god granne till mej under en rad av år.
Vila i frid HåkanR.I.P

Mer läsning

Annons