Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Widing – ett namn för Skellefteå

Hetaste ryktet just nu – Skellefteå jagar Daniel Widing.
– Vi vet att han kanske är ledig. Mer än så kommenterar vi inte i det här läget, säger klubbens sportchef Lasse Johansson.

Annons

Daniel Widing har som bekant valt att inte skriva på nytt kontrakt med Brynäs under pågående säsong – och i slutspurten av elitserien gör han nu fin reklam för sig själv.

Ryska ligan har nämnts som ett alternativ, liksom Linköping.

Men uppgifter till Sporten säger nu att även Skellefteå jobbar för att värva Widing.

Klubbens sportchef förnekar inte detta.

– Men det är nog många som är intresserade av honom. Vi vet att han kanske är ledig. Men just nu fokuserar vi på att försöka gå till slutspel.

Inför den här säsongen lämnade Mathias Månsson Brynäs för Skellefteå . Han och Widing är mycket goda vänner vid sidan av isen.

– Nä, det vet jag inte. Vi jobbar inte riktigt på det sättet, säger Lasse Johansson.

Mathias Månsson själv säger:

– Det är klart att jag inte skulle ha något emot att ha ”Widde” i laget eftersom vi är så nära vänner. Men han får själv bestämma vad han ska göra nästa säsong, jag tänker inte tjata på honom.

– Men det är väl inte så konstigt att han får en massa anbud så som han spelar nu. Han gör ju helt rätt som inte skriver på och väntar till efter säsongen. Det finns ingen anledning att jäkta fram något.

– Jodå, det funkar bra, bägge ställena har sin egen charm.

– Bara kul. Vi är ju bägge två ganska aggressiva spelartyper, men när vi möts åker vi bara och garvar. Det skulle aldrig kunna smälla till mellan oss.

Mer läsning

Annons