Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jönsson och Haag blir Frösö Parks sportprofiler

/
  • Längdskidessen Emil Jönsson och Anna Haag knyts till Frösö Park som
  • Längdskidessen Emil Jönsson och Anna Haag knyts till Frösö Park som

Längdskidessen Emil Jönsson och Anna Haag knyts till Frösö Park som "hustränare" och sportmentorer.

Annons

Efterfrågan på träningsaktiviteter i samband med konferenser och semestrar ökar. De Frösöboende elitåkarna Emil Jönsson och Anna Haag kommer enligt ett pressmeddelande med idrotten som verktyg ge företag och privata gäster en kick-start för ett sportigare och hälsosammare leverne genom ett samarbete med det nybyggda sporthotellet Quality Hotel & Resort Frösö Park.

– Med vår sportprofil så blir Emil och Anna perfekta som ”hustränare” och sportmentorer. De kommer bland annat att hjälpa oss att etablera bra längdspår, ha föreläsningar och erbjuda träning och ge rådgivning kring mat och träningsupplägg, samt anordna evenemang för grupper och privata gäster, säger Björn Hemmingsson, vd och sportchef.

Paret bor nästan granne med hotellet på Frösön och har länge använt miljöerna runt omkring till träning och återhämtning. Nu kommer de professionellt jobba med hotellet.

– Frösön är vår bascamp. Det är här vi vill träna och leva. Att jobba aktivt med hotellets sportprofil passar som handen i handsken för oss. Vi kan träning och hälsa och här har vi en arena där vi kan möta affärerna, säger Anna Haag i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons