Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny storseger för Månkarbo

Annons

FEMMAN. Månkarbos fotbollslirare behöver tydligen en halvlek för att fatta att det verkligen är match. I förra omgången slog man Hinden hemma med stora siffror efter en stark andra halvlek.

På fredagskvällen var det Skyttorp som fick känna på Månkarbos styrka efter pausvilan. Siffrorna blev 1–7 efter 1–2 i halvtid.

– Vi gjorde en bra andra halvlek och där får hela laget godkänt, sa också Månkarbos tränare Mats Ohlström efter storsegern på Örvallen i Skyttorp.

Visst är Månkarbo seriefavoriter, men det man visade upp före pausvilan var definitivt INTE godkänt. Gästerna hade flera målchanser men missade grovt fram till den 45:e matchminuten, då Rikard Svensson kunde sätta 1–2. 0–1 målet kom visserligen i den elfte minuten, men här var det hemmaspelare som slog in bollen efter en vänsterhörna.

Hemmalaget hade i den 43 minuten kvitterat och spelade bra på mittplan före pausvilan. Under första halvlek verkade gästerna lite tama och tröga.

Men nu kom alltså Månkarbo igen med besked under andra halvlek.

När väl Erik Ingemarsson satte det tredje målet för gästerna lossnade det rejält.

Fram till den 80 matchminuten plockade man in ytterligare fyra bollar i hemmakassen.

Det högsta betyget i Månkarbolaget får Linus Sunesson som var en frisk fläkt under hela matchen.

– Ja, Linus gjorde sin tredje match sedan ”återkomsten” från Strömsberg och det här var hans bästa insats hittills, sa också Mats Ohlström.

Rikard Svensson 3, Mats Jansson, Wiktor Svensson, Erik Ingemarsson, själmål.

SÖREN ÅKERMAN

Mer läsning

Annons