Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oppala/Sätra satsar och värvar ny målvakt

Oppala/Sätra har gjort klart med en ny målvakt inför kommande säsong i hockeytvåan. Via Brynäs J20 och förra säsongen i Tierp i ettan har Andreas Jonsson, 21 år, skrivit på för klubben.

Annons

– Det ska bli roligt, Oppala verkar ha ett intressant lag som satsar uppåt, säger Andreas som har Strömsbro som moderklubb.

Han beskriver sig själv som en reaktionssnabb och placeringssäker målvakt och har siktet högt inställt med sitt nya lag.

– De var bara en poäng från kval i fjol så målsättningen måste absolut vara att försöka hjälpa till att spela upp klubben i division ett, säger han.

Andreas är klubbens första nyförvärv på spelarsidan. Två spelare lämnar klubben, målvakten Erik Falk och Pär Dybeck. I övrigt ser klubben ut att få behålla fjolårstruppen.

– Vi kommer att ha en högre målsättning den här säsongen, vi har förhoppningar om att nå en kvalplats. Därför vill vi spetsa till truppen och då är Andreas en pusselbit som känns bra att ha på plats, en ung och lovande målvakt, säger assisterande tränaren Pierre Mikaelsson.

Ny huvudtränare i Oppala är Lars Simensen, som förra säsongen tränade Valbo J20.

I mitten av oktober är det nedsläpp i hockeytvåan.

Mer läsning

Annons