Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Topp-prestation direkt för Moa i seniorklassen

/

Moa Enmark, Gävle OK-tjejen som tävlar för Göteborg-Majorna OK från och med denna säsong, och gör sin första seniorsäsong sprang i Halmstad med medeldistans på lördagen och långdistans på söndagen och det hade knappast kunnat börja bättre.

Annons

– Nej det var en bra helg, Jag har tempot i mig men hade väl ett par missar på lördagen men inga större misstag, sa Moa.

Det blev en tredjeplats i debuten 1.04 efter segrarinnan och klubbkompisen Kristine Berglia men bara sju sekunder från tvåan Miri Thrane Odum, OK Pan Århus.

Långdistansen på söndagen hade samma trio på pallen men långdistans brukar ju passa löpstarka Moa perfekt och så även denna gång. Seger med 1.14 före lördagssegrarinnan Kristine Berglia och trea slutade Miri Thrane dum, 1.30 efter Moa.

– Ja skönt med seger men det var väl inte ett kanonlopp det heller. Jag bommade till sjuan och tappade 2.30 sen blev jag lite stressad och tappade en halvminut till åttan, sa Moa.

En riktigt bra avslutning där Moa var först på samtliga kontroller efter bommarna räckte till seger. Moa har tidigare sprungit fyra deltävlingar nere i Portugal och en hård försäsong gör att hon är lite ner tränad.

– Det kommer att bli jättebra så småningom. Närmast väntar en tävling i Göteborg till helgen och sedan är det 10 mila läger som väntar, avslutar Moa.

Mer läsning

Annons