Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pressad Czarnecki ställde in träningen

Sist i elitserien och inte en trepoängare på elva matcher. Då tar regerande mästarlaget Färjestad hjälp av två gamla profiler – förre guldtränaren Conny Evensson och storstjärnan Jörgen Jönsson.

Annons

Jönsson har erbjudits att komma tillbaka som assisterande tränare och Evensson gjorde en punktinsats på fredagen då han pratade med spelarna och tränaren Niklas Czarnecki.
Efter förlusten mot Timrå i jumbomötet ställde Färjestad in träningen och hade möten i stället. Tränaren Niklas Czarnecki, ny från Brynäs till den här säsongen, har blivit allt mer pressad, och säger till Expressen på nätet att han tror mycket på att prata. Han värdesätter Evenssons punktinsats.
– Han är en erfaren ledare och har mycket kunskap. Vi vänder och vrider på alla stenar.

Han har en timme med grabbarna och jag kommer att vara med också. Jag ska även prata med Conny på egen hand, säger Czarnecki till Expressen.

Jörgen Jönsson var assisterande tränare i fjolårets guldlag och funderar på att komma tillbaka.
– Jag kommer inte att bestämma mig i dag (fredag), men jag kommer att ta ett beslut i helgen. Det är skitkul att vara i båset och jag saknar det varje dag. Men jag slutade av en anledning och det var att få mer tid med min familj. Jag måste prata med dem först, säger han till Värmlands Folkblad på nätet.

TT

Mer läsning

Annons