Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bengts bästa

Sportens ridsportskribent Bengt Carlsson listar det viktigaste som hänt i stall, i ridhus och på tävlingsbanan under veckan som gick.

Annons

Anna Grönberg

”Idag var ordningen återställd! Bästa groomen Linda Askenberg höll ordning på oss! 66,63 procent och en fjärdeplats i Medelsvår B:4-an. Rolig tävlingshelg i Högbo med fina procent även i lördags och en bra start på säsongen!”

Linda Andersson på Facebook:

”Hej jag heter Brian och är en riktig fuling. Jag tycker det är en jättebra idé att börja flippa ur och dampa när vi väntar på att få gå över en jättetrafikerad väg så min matte fick hoppa av i farten för att hålla fason på mig. Hon är rätt trött på mig just nu”.

Johanna Catharina Andersson, ridläraren på Högbo Ridklubb:

”Sitter i Horndal med soppatorsk. Nej jag glömde inte bort att tanka, jag glömde bara tanknyckeln i Sandviken”.

Kände sig på tisdagen uppgiven i/på Horndal City.

Cecilia Tenggren Frykman

… som red fyra hästar på helgens Peter Eriksson-kurs i Trödje: ”Om det är någon som inte kan rida, hör av er till mig då jag gärna tar en plats till”.

Ewa-Lill Lillan Öjerteg på Facebook:

”För ungefär 1,5 år sedan funderade jag på att sälja min gula kompis. Mina vänner varnade mig och sambon blev nästan sur:

– Så mycket som du pratade om honom när du flyttade hit... Nu är han ju din. Ska du kasta bort det?!

Idag är jag glad att pusselbitarna föll på plats och att han blev kvar. För vilken annan häst hade kunnat fylla tomrummet efter honom? Vilken häst hade kunnat vara en bättre kamrat åt hela min familj?”

Lille Jumme då!

Nästan på listan: Helena Lantz på Facebook:

”Ååhh va roligt att Söderhamns egen "BC" kommit igång med sina artiklar igen! Å kul med duktiga tävlingsekipage i alla åldrar. (Hrrrmmm Annette (Björck)… Extra stolt över Söderhamnsortens Ryttarförenings egen Tone (Krogstad)! Tjoho 2015 kan nog bli ganska bra”.

Mer läsning

Annons