Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bengts bästa – här är veckans ridsportlista

Sportens ridsportskribent Bengt Carlsson presenterar här veckans ridsportlista.

Annons

Ronja Frans

...i Gävle Ponnyklubb som med sin ponny Frosty Rebel är färdigkvalad till Prins Carl Philips Pris i Friends Arena och Sweden International Horse Show. Detta stod klart i Borås i helgen, där de vann Änglahoppets silverrunda.

Anna Grönberg

...från Mårtsbo som gjorde debut på lång bana i Lätt B:2 med sin finfina 4-åring Nordsteern BelAvenir i Ockelbos lokala och regionala dressyrtävling.

– Ytterligare en seger på dagshögsta 72,83 procent och en seger i klassen! Han är helt otrolig min lilla kille, säger Anna glatt.

Gävle Ryttarsällskap

...som i veckoslutet stod för välarrangerade och populära Bilmetro Horse Show 2015, 3-dagarsmeeting i hoppning, för närmare 800 föranmälda starter till de tolv klasserna.

Högbo Ridklubb

...som stod för välarrangerade och populära 3-dagars nationella/regionala dressyrtävlingar för ponnyer i veckoslutet. De mycket stora startfälten gjorde att tävlingarna pågick till 21-tiden varje dag, med början vid åtta lördag och söndag. Tre lagtävlingar ingick också.

Leif Hall

...A-banbyggaren från Gävle som designade banorna hemmavid på Bilmetro Horse Show. Vecka 44 bygger han banorna även på Ponny-SM i Sundsvall.

Nästan på listan:

Svenska Ridsportförbundet

...som har fått försäkringsbolaget Folksam som en ny huvudsponsor.

Mer läsning

Annons