Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sofia och Anton vann i Söderhamn

Storvik Ovansjö och Älvkarleby ridklubbar fick en vinnare vardera i Söderhamns-Hoppet i helgen genom Sofia Andersson Sundqvist och Anton Gavelli.

Annons

Söderhamnsortens RF arrangerade sina 2-dagars traditionella lokaltävlingar för ridhästar.

Det var respektive dags enmetersklasser i två faser som Sofia vann med Tilia och Anton vann med sin nya Monique.

I lördagens, som Sofia vann, blev det bara tre dubbelnollor, varav Älvkarlebys Martina Löfquist/Money Maker var det tredje ekipaget.

I söndagens, som Anton vann, blev det just de fem felfria i båda faserna som fick dela på priserna. Högbos Anna Östblom/Rafaelo det andra och Älvkarlebys Johanna Eriksson/Misty One det tredje.

Meetingvinnare blev Söderhamns HK:s Helena Heramb/Qville efter seger i tre av de fyra 1.10. Gävle ryttarsällskaps Evelina Melin/Amontillado blev i dessa klasser tvåa och trea på lördagen och tvåa på söndagen.

Älvkarleby RK:s Lisa Hagström red sin nye Adonis 290 till andra placering i söndagens båda 1.10. Först den i två faser, där tjänstgörande banbyggaren Gunilla Ekengren vann med sin Akka. Därpå i den med förhöjd omhoppning, som vanns av Helena och Qville.

Högbo RK:s Malin Sima red klubbkompisen Sofie Bergers unga Le Beau 48 felfritt i söndagens båda 1.10 och vann avdelning B.

Mer läsning

Annons