Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stämningsfull luciashow i Ockelbo

Ockelbo ryttarförenings ungdomssektion arrangerade traditionsenligt en stämningsfull och fantastisk luciashow i ridhuset.

Annons

Showen började med maskeradhoppning. Sju lag, två priser, ett för utklädnad och ett för tiden. Vann för tiden gjorde ”Häxorna” Moa Persson/Harry Boy och Pernilla Bäcke/Copiad. Bästa utklädnad med motiveringen: ”En bra klädsel och en show som tog publiken med storm” blev ”Det onda” av Jeanette Edman/Odent och ”Ipren-mannen” av Ellen Hålén/Vilma.

Sedan hade ungdomssektionen en uppskattad och rolig gymkhana. Två roliga banor som gjorde att publiken fick se US från en annan sida än de är vana vid. Kampen blev oavgjord. Det var ridskoleponnyerna Parabol och Bill som fick vara med och leka! Lag Parabol: Lisette Landin, Maria Sandin, Jessie Formgren och Rosalie Sjöberg. Lag Bill: Felicia Thun, Lovisa Enerhall, Evelina Bohlin och Jeanette Edman.

Vann US-cupen för privatryttare gjorde Amanda Ståhlberg och för ridskoleryttare vann Jessie Formgren.

Årets stallbästis röstas fram av klubbens medlemmar, medlemmarna röstar på den ridskolehäst/-ponny som de tycker är mest värd att vinna. Stallbästisen belönas med ett inramat foto, rosett och en stoooor tårta! I år vann C-ponnyn Parabol blev Årets stallbästis

Handikappuppvisning under ledning av Frida Karlsson stod också på programmet. Ingemar på Cajun Kid och Andreas på Skorpan visade prov på vad som brukar ingå i de vanliga lektionerna. Bland annat slalom, hoppning och trav över bommar. En strålande uppvisning med julklädda hästar och ryttare.

Kvällen avslutades med ett vackert luciatåg. Lucia var Natalie Sundberg-Fernqvist på ridskoleponnyn Bobby.

Mer läsning

Annons