Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trippelseger för Malin

Gävle Ponnyklubbs Malin Lönn trippelsegrade i dressyr i Falun i helgen med sin ponny Casiopeia 2.

Annons

Gävle Ponnyklubbs Malin Lönn/Casiopeia 2 tog trippelseger i Falun.

Sandvikenekipaget Malin Lönn/Casiopeia 2, tävlande för Gävle Ponnyklubb, var till Svedens gård i Falun och tävlade i Falu Ryttarsällskaps dressyrtävlingar. Och det gick jättebra. Det blev trippelseger! Fantastiska Malin och ”Pia”!

Gratulerar Malin, berätta!

– Det gick jättebra! På lördagen kom vi tvåa i regional Lätt A:P1 på 70,0 procent och sedan vann jag en nationell FEI Lagtävlansprogram på 68,33.

– På söndagen vann vi även då en nationell FEI Lagtävlan på 68,03 procent! Hon var verkligen superfin där, är jättenöjd, berömmer Malin sitt kategori D-ponnysto.

– Sedan startade vi FEI Mästerskapsprogram, även det en nationell klass. Men där "tappade" jag henne lite och det blev lite för mycket missar. Vilket slutade på 65,65 procent och vi kom precis utanför placering med bara några hundradels procent efter sista placeringen.

– Jag är supernöjd med ”Pia”! Hon har gått som en klocka. Nu ska vi bygga upp styrkan ännu mer inför SM den 22-24 juli på Dagstorpsortens ryttarförening, men innan detta har vi en tävling kvar, en klass i Gripen på söndag.

Mer läsning

Annons