Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAIK-profilen: "Är en spelare som United verkligen kan behöva"

Zlatan Ibrahimovic meddelade under torsdagen att han forsätter sin fotbollskarriär hos Manchester United. – Det som är roligast är inte att han går till just United, utan att han kommer till Premier League, säger SAIK-profilen Henrik Hagberg.

Annons

SAIK-profilen Henrik Hagberg följer sedan många långa år tillbaka Manchester United i Premier League.

Eller... Följer och följer, man kan säga att han är galen i klubben.

– Ja, ja, det stämmer väl ganska bra det, skrattar Hagberg.

Vad tänkte du när du såg att Zlatan går till Manchester United?

– Det som är roligast är inte att han går till just United, utan att han kommer till Premier League. Men han är en spelare som United verkligen kan behöva efter några halvrassliga år i ligan.

Hur tror du att det kommer gå för honom i Premier League?

– Det är svårt att säga, men han är ju så klart en jättebra spelare och det kommer nog att gå bra. Jag har väl inte följt honom speciellt noga så, men man vet ju hur bra han är och vad han kan göra.

Det är många som redan har bokat biljetter för att åka till Manchester och se Zlatan spela, är det någonting du funderar på också?

– Jag åker ju och ser United då och då ändå, men jag har planer på att åka och se dem spela mot Manchester City den 10:e september, så vi får väl se om vi kommer iväg.

Förmodligen får United en hel del nya fans nu, vad säger du om det?

– Framförallt tror jag att det är många svenskar som blir intresserade av själva ligan just för att Zlatan ska spela i Premier League och jag tror att det kan vara bra att det är fler från Sverige som kollar. Men det blir väl kanske likadant som att man såg på Paris Saint Germain för att Zlatan var där, annars hade nog inte så många följt just det laget.

Mer läsning

Annons