Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bingo för Gävle när Hagmyren flyttade till Bergsåker

Bergsåker fick ta över måndagens lunchtrav sedan Hagmyrens bana inte var i ordnat skick efter arbeten i helgen.
Och på Bergsåker blev det tre Gävlesegrar.

Annons

Sören Eriksson vann en vattentät seger i V4-2 med amatörtränade Solvallahästen Albäck Amy trots ett inte helt lopp och hon visade att andraplatsen i ett lopp med V75-status inte var någon tillfällighet. Sören körde fram redan efter 500 meter men fick lite oväntat svar och valde då att krypa ned i rygg. 1600 kvar gled man sedan ut vid sidan av ledaren och därifrån kontrollerade man loppet.

Över upploppet visade stoet fin styrka när hon avgjorde enkelt på 1.16,7/2640 till 2,08 i odds. För segern belönades man med 22 000 kronor.

Erik Lindegrens Oh My Ocean vann montéloppet med Jenny Björk i sadeln. Ekipaget stod ensam på start och ledde hela vägen. In i slutsvängen såg det lite kärvt ut men sedan fick valacken upp farten igen.

Över upploppet seglade han undan till en lätt seger på 1.18,6/2140 till 6,38 i vinnarodds. Den segern var värd 15 000 kronor.

I det avslutande P21-loppet vann Jan Gustavssons Noel Palema efter att för Jan-Olov Persson gått runt konkurrenterna på den bortre långsidan. Även om det tog emot lite den sista biten vann man säkert på 1.16,5/1640 till 3,62 i vinnarodds.

Mer läsning

Annons