Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Travnotiser

Annons


En dubbelseger vid fredagens trav på Åland gör att Erik Lindegren befäste sin ställning i toppen av banans körsvensliga. Segerhästarna var Mircoolio och Garamond Word.
Egentränade Mircoolio gav Erik ett bra lopp i andra ytter i ett litet fält. I sista svängen kom attacken och sedan avgjorde man säkert före likaledes bra spurtande Stella Rico. Segertiden blev 1.16,7/1609a och segern var värd 7 000 kronor.
Fredrik Palm är delägare i Mircoolio och han fick sedan en tränarseger när Erik vann med Garamond. Loppet kördes i ett mycket tufft tempo och vinnaren satt en bit bak i fältet. I sista svängen hade man kontakt med täten för att sedan avgöra enkelt och vinna på 1.16,2/1609a till 4,24 i vinnarodds. Det var hästens andra seger för året och den var nu värd 11 000 kronor.Lärlingen Robert Wilhelmsson vann på fredagskvällen ett lopp inom V5-spelet på Bergsåker. Han vann med den av Jan Jönsson tränade Prestmo Kongen som i sin tredje start för året nu fick utdelning på sin fina form.
Prestmo Kongen tog hand om ledningen direkt. Han fick sedan lite småpress under hela loppet av Rilex K. I sista svängen åkte man sedan undan och till slut vann man mycket enkelt med ett par längder före bra avslutande Mellem Elden.
Segern var värd 20 000 kronor och togs på 1.28,0/1640a. På toton var hästen hårt påpassad och delade ut blygsamma 1,54 i vinnarodds.

Mer läsning

Annons