Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trippelseger för Sören Eriksson

Annons

TRAV. Sören Eriksson tog en trippelseger när Bollnästravet körde sina lunchtävlingar på tisdagen.

Sören vann Trio-loppet med den av Ulla Fredlund tränade Elvis P. Den fuxige valacken tog nu sin fjärde seger i karriären och den kom i den sjunde starten. Den här gången fick man 25 000 kronor för segern som till slut blev mycket enkel.

Elvis P kunde inte hålla ledningen från sitt innerspår mot Kapella. Sören var dock snabbt ute i andra spår och redan efter 350 meter satt man i ledningen. Första varvet på den för dagen något tungsprungna banan gick efter 1.21. Under slutvarvet fick man tuff press av Ragazza D E. In på upploppet hade denne gjort sitt och Gävlehästen kunde gå undan och vinna mycket enkelt på 1.18,6/2140 och såg ut att ha lite sparat på det. På toton delade han ut 2,01 i vinnarodds.

Sören tog sin andra seger när han vann ett P22-lopp med Pajero Zoot som han gav ett bra lopp i andra ytter. 300 meter från mål vred man på och skaffade sig snabbt greppet. Sista biten in mot mål höll man sedan undan knappt men säkert och vann på 1.20,2/2140 och delade ut 15,65 i vinnarodds.

Sören vann sedan också dagens sista lopp när hanstyrde Östersundshästen Triple T till seger efter ledning från start till mål. Det var den sjuårige valackens första seger på länge och den togs på 1.20,1/2140 och på toton betalades den segern med 3,57 i vinnarodds.

ROGER NYGREN

Mer läsning

Annons