Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två nyförvärv och positiva tongångar hos Tierp Hockey

– Det har sällan sett så bra ut för Tierp Hockey vid den här årstiden. Hela klubben jobbar i positiv anda och den nya tränaren Torleif Lundsten har verkligen blivit ett lyft för hela klubben.

Annons

Ja, Christer Mörk i ledningen för Tierp Hockey ser framtiden an med stor optimism. Utöver den nye populäre tränaren har Tierp nu också klart med två nyförvärv. Enligt Christer Mörk så är flera nyförvärv på gång inför den kommande säsongen i hockeyettan.

På målvaktssidan förstärker klubben med 20-årige Peter Skogård som förra säsongen lirade för Luleå. Han fanns med i Luleås superelit på juniorsidan.

Från Linden i Eskilstuna kommer målfarlige forwarden Johan Sjöberg, som förra säsongen spelade för Linden i hockeyettan.

– Två verkligt lovande juniorer som blir fina förstärkningar i vår hockeytrupp. Grabbarna kommer faktiskt hit för att vidareutvecklas. Båda känner till vår nye tränare och ser fram emot att få ta del av Torleifs träningar och spelideer, säger Christer Mörk, som tror mycket på de nya lirarna.

Enligt Mörk är det verkligen fart på träningarna under Torleifs ledning.

– Vi har också helt nyligen genomfört tester på våra spelare och då fanns över 20 - talet lirare med.Truppen kommer nu framöver att träna tre gemensamma pass per vecka. Därtill får grabbarna program för att köra individuellt ett par pass i veckan, säger Christer Mörk.

Enligt Mörk har Tierp Hockey också fått flera nya namn till olika positioner i styrelse och kommittér. Och Christer berättar att i nuläget, utöver de senaste nyförvärven, är ett tiotal spelare kontrakterade.

– Flera är på gång och det gäller både nya kontrakt med egna lirare och nyförvärv som är på ingång till klubben, säger en mycket optimistisk Christer Mörk.

Sören Åkerman

Mer läsning

Annons