Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magsjuka satte stopp för Martin och Mårten

Tierpsparet Martin Woxlin - Mårten Christiansson, som förra helgen blev bästa svenskpar när Sverigetouren i beachvolley startade i Uppsala, fick oväntade problem i Helsingborg. En plötslig magsjuka gjorde att Martin och Mårten inte alls kunde göra sig själva rättvisa. Efter tre macher var topplaget från Tierp utslagna.

Annons

– Ja, det var inte mycket att göra åt. Vi orkade helt enkelt inte genomföra matcherna som vi brukar. Jag åkte först på magsjukan och sedan var det Mårtens tur och han drabbades ännu värre, säger Martin Woxlin.

– Efter tre matcher var vi utslagna. Men det är bara att ta nya tag och hoppas vi är friska till nästa Sverigetour, säger Martin.

Den tredje touren spelas i Karlskorna första helgen i jul.

Martin och Mårten gjorde följande matcher i Hälsingborg. Olov Eriksson-Fredrik Gustavsson där blev det förlust med 0–2. 12–21, 25–27. I andra matchen vann Tierpsparet över Josef Pernholm -Jakob Johansson 2–1 (18–21, 25–14) och 15–11 i skiljeset. I den tredje och sista matchen för Martin och Mårten blev det förlust mot det Engelska paret Grotowski/Weaver med 0–2 ( 17–21, 17–21)

Mer läsning

Annons