Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp bör vinna för att hänga med

Tierp Volley, som förra helgen dels gjorde en mycket stark match när man på lördagen slog hemmastarka Sollentuna med klara siffror, men dels också klappade ihop efter två set i hemmamötet med topplaget Linköping. Tierp möter i dag Södertelge hemma i Centralhallen.
– Den här matchen ska vi se till att vinna och det bör vi också göra om vi ska hänga med lagen på den övre halvan av tabellen, säger Tierps chefstränare Marcus Wikander.

Annons

Ja, sett till tabellen så ska Tierp vara favoriter i den här matchen efter 16 spelade omgångar så har Tierp med sina 24 poäng dubbelt så många poäng som gästerna från Södertälje.

I senaste omgången förlorade Södertelge med 3-2 mot Sollentuna och det är definitivt ingen lätt motståndare som Tierp möter.

– Men sköter vi våra kort så SKA vi kunna slå Södertelge, säger Wikander.

Är det något ni måste se upp med för att vinna mötet med Södertelge?

- Ja, vad vi absolut måste se upp med det är deras främste lirare spikern Linus Tholse, klarar vi av att få stopp på honom så bäddar vi också för en seger, menar Wikander.

Nu kommer också Tierp med sitt absolut starkaste lag.

– Ja, vi har både Martin Molneryd och Andy Wahlström med i truppen, säger Wikander som ser fram emot lördagsmatchen med tillförsikt.

Någon genomklappning i stil med vad som hände i förra omgången hemma mot Linköping ska det absolut inte bli tal om.

Nej, spelar Tierp på topp så är man klara favoriter i dag inför hemmapubliken i Centralhallen.

Mer läsning

Annons