Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stortorget bananifierades

Tre flickor sittdansade på sina föräldrars axlar, höll varandra i händerna och såg lyckliga. Samtidigt rev Sean Banan av "Gotteland" och uppmanade alla att var nakna och tycka om sina kroppar. Under onsdagskvällen hölls årets sista sommarkväll.

Annons

Sina Samadi, 28 år, aka Sean Banan, fick äran att avsluta sommarkvällarna för i år. Det var ett populärt val hos minstingarna och publiken uppmanades att backa några steg för att alla skulle få rum. Han berättade om hur han visat rumpan för publiken första gången på en spelning och hans pappa sprang fram till honom och grät av glädje över att sonen följde sina drömmar och bjöd på sig själv.

Sean Banan berättade om hur han tvivlade inför melodifestivalen och fick ett sms från Kicki Danielsson: "Det handlar inte om att vinna, utan att bli oförglömlig." Han uppmanade barnen att bli kungar, drottningar och att strunta i vad andra tycker. Andra stunder lämnade en del av föräldrarna och barnen spelningen, möjligen sedan de satt sockervadden och läskeblasken i halsen. "Nio av tio män älskar kvinnor med stora rumpor", sa Sean Banan och det blev väldigt tyst på Stortorget.

Men syskonen Vilma Ringblom, fyra år och Vincent Ringblom, två år, njöt på föräldrarnas axlar. De fick se sin idol för första gången, som de brukar lyssna på om och om igen på nätet.