Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svensson, se upp, dom försöker lura dig igen!

Annons

Trots att Euron numera är rena skvalpvalutan fortsätter Eurokramarna att propagera för att vi skall ansluta oss till denna.
Det är få om ens några framstående ekonomer som nu inte är övertygade om att Euron kommer att krascha.
En förutsättning för att Euron skall överleva är att Eurostaterna överlämnar beskattningsrätten och beslutanderätten över den offentliga sektorns utgifter i Eurostaterna till EU. Sker detta har dessa stater också lämnat sin frihet och oberoende och anslutits till en federation.
Detta är så gott som alla ledande ekonomer i världen helt överens om. Men vill verkligen medborgarna i dessa stater detta? Naturligtvis inte. Accepterar de en federation har de därmed avsagt sig möjligheten att forma det samhälle en majoritet av medborgarna vill ha. Vi kommer efter en sådan anslutning inte själva att få bestämma över våra naturtillgångar som skog, malm, vatten etc etc. Vi kommer med andra ord att bli en koloni för EU-s rovdrift.
Därför är det nästan kriminellt oärligt av de svenska förespråkarna för Euro-anslutning i Sverige att inte nämna vad som händer om vi går över till Euron. De säger ingenting om vad som sker ifall Euron kollapsar. Att så kommer att ske är närmast en naturlag. Men har dessa fanatiker väl fått in oss där är de nöjda. De kommer inför Eurons sammanbrott att meddela svenska folket att nu måste vi tyvärr överlämna bl a beskattningsrätten och beslut om den offentliga sektorns omfattning till EU-byråkraterna i Bryssel. I första hand är det folkpartiet som driver frågan om Euroanslutning. Några av de mest aggressiva är folkpartiets EU-parlamentariker Olle Schmidt och EU-ministern Birgitta Olsson. Jag vill påstå att bl a dessa två är djupt ohederliga i sin fanatiska iver att avveckla nationalstaten Sverige och inlemma den i en federation.
I Norge har även borgerligheten vaknat upp för de risker som finns med EU och Euron. I Höyre som är ett högerparti säger mer än 50 procent numera nej till EU och Euron. Sammantaget säger drygt 60 procent av befolkningen i Norge nej.
Nej låt oss lämna EU och bilda en Nordisk union, bestående av Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island. Vi skulle därmed bli en ekonomisk stormakt men även ha de största naturtillgångarna inom EU. Vi har också en gemensam kultur som kommer att gynna samarbetet.
Kom ihåg alla de löften som politikerna bröt när vi väl kommit in i EU. Alkoholpolitiken. Den svenska modellen. Kollektivavtal-
en med Lavaldomen. Att vi måste sända ut våra flickor och pojkar att dödas i krig som vi inte på något sätt har anledning att delta igen. Att f n 70 procent av våra lagar beslutas i EU. Flera brott mot vår grundlag etc.
Så Svensson, låt inte lura dig av dem som vill ta ifrån dig din frihet och oberoende för det land Du lever i och vill leva i.
Olle Ljungbeck, Gävle

Mer läsning

Annons