Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveriges framtid ligger i dina händer

Annons

På söndag är det bara en vecka kvar tills den stora dagen är här. Den stora dagen då Sverige ska genomföra ett byte. Ett byte som är så viktigt, för de mångas framtid står på spel. Ett byte från en passiv regering till en regering med en framtidsvision som vi kallar möjligheternas land.
Efter förra valet gick vi inte bara 2 steg bakåt utan vi gick 50 år bakåt i tiden. Klyftorna mellan människor i Sverige har ökat. Det skapar inte fler jobb! Därför ska vi nu bygga 100 år framåt i tiden men inte sluta där. Högern gick i våra första majtåg med parollen ”vi ska sopa rent efter sossarna”. Vi skriker nu ut, inte bara i ett tåg utan i varje arbetslös som går ute och i varje arbetare som fick öka takten, vi ska bygga upp efter Reinfeldt och hans lakejer!
Detta ska vi börja göra med att öka platserna på komvux, universitet och högskolor med 40 000 platser. Vi ska skapa 100 000 mer arbeten. Vi ska bygga bort bostadsbristen. Vi ska höja bidragen till de studerande med ett mål på 600 kr extra i månaden. Vi ska reparera a-kassan så den blir till för alla. Men framför allt ska vi bekämpa ungdomsarbetslösheten. För nolltolerans mot ungdomsarbetslöshet rösta på Socialdemokraterna 19 september.
David Hillström Ordförande
Linnéa Wickman Vice ordförande
SSU Gävle

Mer läsning

Annons