Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tabellettan för svår för Järbo

Järbo gjorde ett försök och hade chansen in i slutminuten mot tabellettan Håbo.
Men då kontrade gästerna in 2–0 och ståtar nu med fem raka segrar och 13–0 i målskillnad.

– Man får inte så många möjligheter mot ett lag som är så stabilt bakåt som Håbo är och då gäller det att sätta chanserna. Tyvärr gjorde vi inte det den här gången, sa Järbos tränare Patrik Kilström.

För ute på banan var det en jämn match där Järbo hade väl så mycket av spelet. Framför de båda målen hände inte så mycket och Järbo hade bra koll på gästernas anfallsförsök.

– Därför kom deras 1–0-mål olyckligt och surt för oss och sedan fick vi jaga hela matchen, sa Järbotränaren.

Det var på en frispark mitt i första halvlek som Håbo tog ledningen när Jimmy Kristiansson sköt och bollen touchade i hemmamuren och ställde Johan Gille i hemmamålet.

20 minuter från slutet kom Järbos stora kvitteringschans då Johan Lindkvist helt plötsligt stod helt fri framför målvakten men skottet gick en bit över ribban.

– Synd för jag tycker den här matchen lika gärna hade kunnat sluta 1–1. Vi har haft lite oflyt under säsongsstarten och borde ha haft två-tre poäng till, sa Kilström.

Nu ligger Järbo fyra från slutet med sina fem poäng. Men det är tätt mellan lagen och varje poäng är viktig. Närmast för Järbo väntar Bollnäs på bortaplan.