Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack alla ni som delade med er av livet

2008 passerade fort, tycker jag. Jag kom tillbaka efter en lång föräldraledighet och fick genast börja med små & stora igen. Det var lite nervöst till en början, men kul. Jag är så tacksam för alla personer som tar sig tid att svara på mina frågor och som delar med sig av sina erfarenheter.

Mitt första möte i januari 2008 var med Jenni Dahl och dottern Ronja. Jenni berättade om den ovanliga operation som hon genomgick när hon väntade tvillingar. Det döda fostret aborterades i magen så att tvillingsystern Ronja kunde räddas.

Jag fick träffa den charmiga pojkklassen på Bodaskolan.

Emelie, Max och Nova på Brynässkolan berättade om sina största rädslor.

Josefine släppte in mig och fotografen Lars i hennes Tokio Hotel-tapetserade tonårsrum.

Sjuåriga Elliot visade hur mycket hans ben hade växt efter benförlängningsoperationen.

Vi träffade 16-åriga Clara som satsar på att bli popstjärna och familjen Niss som vill jobba och stressa mindre för att få mer tid för barnen.

Jag avslöjade kanske för mycket i artikeln med tonårskillarna på Prolympia när vi pratade om varför man ljuger (förlåt, hoppas att ingen av er hamnade i onåd hos era föräldrar).

I maj fick vi åka med i Thomas epatraktor och David tog fina bilder.

Sherwan, Elsa, Hampus och Moa funderade kring döden.

Glenn ångrade sin sterilisering men lyckades bli pappa igen och Pia berättade om sina missfall.

Modiga Catrin delade öppenhjärtigt med sig om hur hon blev ensamstående trebarnsmamma när hennes man tog livet av sig.

Jag och fotografen Catharina träffade fyra härliga sexåringar för att prata om kärlek och Julia avslöjade alla sina kärlekshemlisar.

Vi fick kloka råd från Jacqueline, Anna, Ida och Sofie om första mensen.

Fantasifulla Alma hade en osynlig kompis. Vi tog upp ämnet mobbning och många med egna erfarenheter av mobbning hörde av sig efter det, tack för era mejl.

Och snyggmorsan Maria berättade om sina gravidcravings och ställde upp på bilder samma dag som vi raggade upp henne ute på stan. Du hamnade till och med på löpsedeln, Maria. Lycka till med bebben!

Sexåriga Alicia som är förlamad från midjan och nedåt och har genomgått en mängd smärtsamma operationer visade sig ha större livsgnista och glädje än någon annan jag har mött. Både jag och fotografen Britt blev lite förälskade i den busungen.

Stort tack till er och alla andra som har varit med på små&stora under året, utan er hade det blivit trist och tomt.

Nu har vi inlett ett nytt år och jag undrar vilka händelser och möten som 2009 kommer att innehålla.

Vad vill du läsa om som rör barn/tonåringar, föräldraskap, familjeliv, graviditet och förlossning? Finns det någon person eller familj som du tycker att vi bör skriva om? Hör av dig till mig.