Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack för besöket i Kurdistan, Mona Sahlin

Chemchemal är en liten stad i Kurdistan. Där stod massvis med folk ute på gatorna och väntade på socialdemokraternas ledare Mona Sahlin som var på ett besök i Kurdistan.

Då och då kunde man skymta denna stora vän till oss kurder som hade låtit sin chauffär köra bilen sakta bland folket!

Respekten och kärleken till landet Sverige var stort och påtagligt bland kurderna för allt det svenska folket har gjort för deras sak.

Det var tråkigt för mig som lyssnade på henne att hon talade på engelska via en tolk till de människor som samlades där. Jag förväntade mig att höra det vackra svenska språket efterson hon talade genom tolken.

Det skulle förvåna mig om hon inte hade gett ett gott råd till politikerna där om demokrati eller de mänskliga rättigheterna, eftersom hon är orubbad i sin tro på det här området.

Sahlin och hennes kortege gav sig sedan i väg och försvann in i ett bergområde. Efter några ögenblick kunde man inte avgöra vad som var kortegen, bergen suddade ut allting. Så, bravo Mona!

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare