Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack Sandvik, för julklappen

Efter att ha jobbat på Sandvik sedan jag gjorde lumpen för 40 år sedan trodde jag faktiskt att jag hade jobb till pensionen, men ack vad jag bedrog mig.

Men våra jobb försvinner inte. Efter att ha blivit outsoursade– som det så fint heter – för fem år sedan blev vi efter tre år sålda till en ny sekt och nu efter fem år den riktiga dödsstöten. Det pratas om kompetens men det är bara ett spel för galleriet, det är bara kronor och ören som kan sparas på golvet. Nu är det bara att ställa in sig i ledet och överlåta hjärnan till nya ledare om du över huvud taget har någon möjlighet att få behålla jobbet som vi haft i alla år, för det måste sökas. Men ryggdunkarklubben de drar inte in på någonting och aktieutdelningen är oförändrad. Men min tid på Sandvik är över, jag tänker inte nedlåta mig att ens söka.

God jul Sandvik och shejkerna!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel