Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Incredible Hulk: The Official Videogame

The Incredible Hulk: The Official Videogame
(SEGA/Pan Vision)
Ålder: 12+
Format: multiformat

Han är grön, superstark och bioaktuell. Jo du gissade rätt, Hulken är tillbaka i ett nytt tv-spel, löst baserat på den senaste storfilmen som nyss haft premiär.

Upplägget är sig likt från förra gången då Marvels gröne hjälte syntes i spelsammanhang. Du röjer runt i en öppen stad á la ”Grand Theft Auto” och slåss mot elaka militärer, samtidigt som du ska rädda lokalbefolkningen undan tumultet.

Hus rasar, bilar kastas runt som om de vore leksaker och den slagkraftige giganten tar sjumilakliv som skulle göra Martin Stenmarck grön (ho ho) av avund.

Vi har testat Ps3-versionen och grafiken är riktigt läcker och detaljerad, trots de vidsträckta miljöerna. Kon-

trollen fladdrar lite, men fungerar helt okej. Precis som i Activisions ”Spider man”-spel så är frihetskänslan spelets triumfkort. Att man kan mosa skyskrapor och bussar är häftigt till en början, men när man tröttnar på specialeffekterna kvarstår mest en massa slagsmål som snart förvandlas till rutinmässigt knapphamrande.