Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur ska kommunen stärka den positiva bilden av Tierp?

/
  • Henning Persson, 28 år, Uppsala, miljöskyddshandläggare:– Rusta upp fasaderna i centrum så att det ser trevligt ut för dem som kommer till Tierp och reser igenom här. Det skulle bidra till en trevlig bild av orten.
  • Birgit Dahlberg, 73 år, Tierp, pensionär:– Satsa på barn- och äldreomsorg. Jag tror att det är ett sätt att skapa en positiv bild av kommunen för dem som skulle kunna tänka sig att flytta hit.
  • Ulrika Hellström, 35 år, Fäcklinge, jobbar inom vården:– Lägg det på vård och skola. Det är de viktigaste delarna och fungerar det bra får man också en positiv bild av kommunen.
  • Ineta Stanaityté, 14 år, Mehedeby, studerar på Aspenskolan:– Det borde finnas väggar och plank där ungdomar kan spraya och måla graffiti. Välkomen till Tierp-skylten borde vara finare. Låt ungdomar måla och skriva fint så blir det mer inbjudande.
  • Sara Pettersson, 15 år, Tierp, studerar på Aspenskolan:– Det borde finna mer platser för ungdomar att vara på, discon och konserter. Fler roliga evenemang för ungdomar helt enkelt, så att man slipper åka till Gävle eller Uppsala.

Annons

Mer läsning

Annons