Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

IOGT bjuder Månkarbo på familjedag

/
  • beställt tårta och sol. På söndag bjuder IOGT-NTO in till en gratis familjedag i deras lokal i Månkarbo. ”Det kommer bli jättetrevligt och vi har beställt både tårta och solsken” säger lokalföreningens ordförande Jan-Erik Jansson.

På söndag bjuder IOGT-NTO in till en familjedag i Månkar­bo Det blir skattjakt, teater, agilityuppvisning och tårta.

Annons

– Vi hoppas att många nyfikna kommer hit och vill vara med, säger lokalföreningens ordförande Jan-Erik Jansson förväntansfullt.

På söndag klockan 13 börjar familjedagen vid IOGT-NTO:s lokal i Månkarbo. Besökarna bjuds på skattjakt och agilityuppvisning. De som vill kan också få pyssla och klockan 14 ska kamratföreningen Gunstabusarna från Uppsala spela upp en teater.

Föreningen har beställt saft och tårta för 100 personer.

– Men jag går gärna och köper mera tårta om det kommer fler, säger Jan-Erik som hoppas att någon av besökarna ska bli nyfiken på IOGT-NTO:s verksamhet och kanske bli medlem.

Har ungdomsaktiviteter

– Vi har fritidsgård här i lokalen för ungdomar en gång i veckan, och så har vi filmvisning för barn, säger Jan-Erik och berättar att ungdomarna i Månkarbo brukar få låna lokalen och arrangera discon.

Satsar på Månkarbo i år

IOGT-NTO i Uppsala län satsar varje år lite extra på en lokalförening och i år är det Månkarboföreningens tur att stå i blickfånget.

Mer läsning

Annons