Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Aktiva kvinnor Skutskär...

Annons

... som ordnar både pyssel på lov och jätteuppskattad resa till Järvzoo. Tack även för att ni ringde och inväntade en sen tjej på grund av en ”förvirrad” mamma. Ha en trevlig sommar!

Anne-Lie och Tilda

...till duktiga guiden Maud vid Stollengruvan 15 juni som berättade så intressant att även barn förstod historian bakom gruvan. Det var spännande!

Vi som hittade dit tillslut

...till Lena Ström som vet det mesta som finns att veta om Limön och som entusiastiskt delade med sig av sina kunskaper till femton kinesiska och fem iranska studenter från Högskolan i Gävle. Båtfärden dit ut och vandringen till fyren och fårhagen genom den liljekonvaljdoftande skogen blev en ovan och uppskattad upplevelse för dem.

Barbro Sollbe

...till Jan-Erik Mattsson, polisen i Hofors, för att du funnits som stöd för mig. Har ingen aning om vad jag skulle ha gjort utan dig. Kommer att sakna dig otroligt mycket. Det kommer att bli tomt utan dig! Ska lära mig att prata, så ska du se att jag blir en polis jag också. Inte lika bra som dig, men nästan i alla fall! Ha det bra i framtiden!

Den pratglada tjejen

...till Eva Bergman och hennes man Lasse som är underbara värdar samt att vi får ha vår årliga sommarfest i ert härliga paradis.

Jobbarkompisarna från Aniara

Mer läsning

Annons